Μητσοτάκης: Η συμφωνία θα είναι πολύ χειρότερη -Η απόλυτη στροφή από την κυβέρνηση

«Η συμφωνία με τους δανειστές θα είναι πλέον πολύ χειρότερη» δήλωσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, καταλόγισε στην κυβέρνηση καθυστέρηση, που επιδείνωσε σημαντικά τους οικονομικούς δείκτες και μείωσε τις διαπραγματευτικές δυνατότητες της χώρας.

«Η κυβέρνηση κάνει την απόλυτη στροφή και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος» επισήμανε ενώ ανέφερε σκωπτικά «Άκουσα πριν τον κ. Χρυσόγονο (σ.σ στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ) να δηλώνει περίπου “είχαμε προβλήματα, αλλά δεν πειράζει, άξιζε τον κόπο η λεβεντιά” σαν να μη συνέβη τίποτε στην οικονομία» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης. Νωρίτερα, ο κ. Χρυσόγονος είχε αναφέρει: «Πλησιάζουμε σε συμφωνία… Αν τα καταφέρουμε, η συμφωνία θα θυμίζει πινακίδα που αναγράφει: «Η ενόχληση είναι προσωρινή, το έργο μένει».

Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ προειδοποίησε ότι «μη συμφωνία θα ισοδυναμεί με καταστροφή» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προωθεί με τους νόμους και τις τροπολογίες της το σκοταδισμό και των εξισωτισμό και ότι ο αστικός κόσμος πρέπει να αντιδράσει «Είναι η Αριστερά της μετριότητας, δεν αντέχουν τη διάκριση. “Πρώτη φορά Αριστερά” με 16 τροπολογίες που περάσανε νύχτα, άφεση αμαρτιών σε δημάρχους που έκαναν δεκτά πλαστά πτυχία, και άλλα τέτοια…».

Πηγή: iefimerida.gr/

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα