Τσίπρας σε Θεοδωράκη: Σας καλώ να ταυτιστείτε με τις κόκκινες γραμμές

Πρόσκληση του πρωθυπουργού προς τον επικεφαλής του Παταμιού Σταύρο θεοδωράκη. Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής

Πρόσκληση στο ΠΟΤΑΜΙ να ταυτιστεί με τις “κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης απέναντι στο ασφαλιστικό, στο δικαίωμα των εργαζομένων να αγωνίζονται διεκδικώντας τις συλλογικές συμβάσεις”, απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στην επίκαιρη ερώτηση του Σταύρου Θεοδωράκη, στην ώρα του πρωθυπουργού στη Βουλη.

Αναφερόμενος στα δημοσκοπικά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε πως “δεν υπήρξε κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά που να εχει τόσο μεγάλη αποδοχή απο την κοινωνία”, ενώ εξαπολύοντας επίθεση στο ΠΟΤΑΜΙ κάλεσε τον Σταύρο Θεοδώράκη να αποκοπεί “απο τον σκληρό πυρήνα του χθες”, γιατι όπως είπε “θα σας πάρει στο βυθό”.

Με αφορμή το αίτημα που έχει καταθέσει πολλές φορές ο Σταύρος Θεοδωράκης για συμβούλιο Πολιτικών αρχηγών, ο πρωθυπουργός είπε πως: “Οποτεδήποτε το θελήσετε είμαι στη διάθεση μας. Άμα θέλετε όμως, να ταυτιστείτε με τους Σαμάρα-Βενιζέλο υπάρχουν προσφορότεροι τρόποι να το κάνετε, δε χρειάζεται να ταλαιπωρούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας”.

Πηγή:AMΠΕ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα