Συνελήφθη ξανά ο “βασιλιάς” των ενεχυροδανειστηρίων χρυσού

Συνελήφθη για δεύτερη φορά από την Οικονομική Αστυνομία γνωστός ενεχυροδανειστής χρυσού που οι διαφημίσεις του έχουν κατακλύσει την τηλεόραση

Συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία στο κέντρο της Αθήνας, γνωστός 48χρονος ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίου, που βρίσκεται επί της οδού Πατησίων, ύστερα από διενέργεια ελέγχου για την τήρηση της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνεται ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας του οποίου οι διαφημίσεις έχουν κατακλείσει την τηλεόραση. Πέρυσι το καλοκαίρι είχε συλληφθεί και πάλι, αυτή την φορά γιατί δεν βρέθηκαν τιμαλφή αξίας 70.000 ευρώ που δεν είχαν υπερβεί το όριο φύλαξης τους ως ενέχυρα.

Μετά από τη νέα έφοδο στο κατάστημά του, διαπιστώθηκε πως δύο πελάτες είχαν προβεί σε πώληση τιμαλφών έναντι 500 ευρώ, για τα οποία δεν είχαν λάβει τιμολόγιο. Ακολούθησε λεπτομερής φορολογικός έλεγχος και συλλέχθηκαν φορολογικά και λοιπά στοιχεία προς περαιτέρω έλεγχο και επεξεργασία.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα απασχολούνταν δύο ανασφάλιστοι εργαζόμενοι και θα ενημερωθούν ΙΚΑ και εφορία για τις προβλεπόμενες κυρώσεις. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή:news247

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα