Το πανάκριβο δώρο γενεθλίων του Κλούνεϊ!

Στη σύζυγο που κάθε άντρας ονειρεύεται εξελίσσεται η Αμάλ Αλαμουντίν: δεν ξέρουμε αν «πιάνει» το χεράκι της στην κουζίνα, όμως, σίγουρα ξέρει να επιλέγει δώρα γενεθλίων για τον αγαπημένο της! Η 37χρονη δικηγόρος φέρεται να μην λογάριασε τα χρήματα και αγόρασε στον γόη του Hollywood, ο οποίος «πάτησε» τα 54 την Τετάρτη, ένα αυτοκίνητο για… Όσκαρ: μία Porsche 911 GT3 RS, αξίας περίπου 180.000 ευρώ, ήταν το δώρο της Αμάλ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα!

«Ο Τζορτζ λατρεύει το αυτοκίνητό του! Είναι από τους ανθρώπους που θέλει ένα γρήγορο και με στιλ αυτοκίνητο. Το συγκεκριμένο τα έχει και τα δυο», λέει άνθρωπος από το οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού. Το χλιδάτο αυτοκίνητο, που «πιάνει» το 0 – 100 σε 3,2 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα πάνω από 320 χιλιόμετρα/ ώρα, δεν ήταν το μόνο δώρο, αφού η Αμάλ αγόρασε στον καλό της και ένα μηχάνημα για να φτιάχνει smoothies!

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα