Πολυαρχιερατικός Εσπερινός Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη

Παρουσία εκατοντάδων πιστών τελέστηκε την παραμονή της Κυριακής της Σαμαρείτιδος ο Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός της Αγίας Φωτεινής στον ομώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Νέας Σμύρνης.

Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνία και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, συμπροσευχομένων των Σεβ. Μητροπολιτών, Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου και Νέας Σμύρνης κ. Συμεών καθώς και πλειάδας ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην προσφώνηση του ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών ανέφερε ως Προστάτιδα της Νέας Σμύρνης την Αγία Φωτεινή ενώ στην αντιφώνηση του ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ αναφέρθηκε στον βίο της Σαμαρείτιδας Αγίας Φωτεινής.

Ο κ. Γαβριήλ συνεχίζοντας το κήρυγμά του αναφέρθηκε στον Διάλογο τον οποίο είχε η Αγία Φωτεινή με τον Κύριο Ιησού Χριστό.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής θα τελεστεί Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία παρουσία των παρουσία Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ και Νέας Σμύρνης κ. Συμεών ενώ το απόγευμα η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας πέριξ του Ιερού Ναού.
πηγή: romfea.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα