«Υποστηρικτική Λαϊκή Αντιμνημονιακή Τάση» από τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο βουλευτής Ηρακλείου Γιάννης Μιχελογιαννάκης προχωρά στην ίδρυση νέας τάσης μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, με την επωνυμία, όπως ανακοίνωσε: «Υποστηρικτική Λαϊκή Αντιμνημονιακή Τάση».
Ο ίδιος, δικαιολογώντας την απόφασή του δήλωσε: «Αν ένα πράγμα κατάλαβα στην πολιτική μου διαδρομή, είναι ότι το σπουδαιότερο είναι να παραμένεις ανέπαφος από τα κακά της κάθε είδους εξουσίας. Να διαφυλάττεις αρχές, αξίες και ιδεώδη, παρά τις προκλήσεις και τις ανθρώπινες αδυναμίες. Να στέκεσαι φύλακας στην διατήρηση των εξαγγελιών σου. Να παλεύεις ιδεολογικά και κινηματικά να ενεργοποιείς τον κόσμο στο να σε στηρίξει, όταν απειλείσαι από συμφέροντα. Αυτό νομίζω ότι είναι και η απαίτηση σήμερα του κόσμου».
Παράλληλα, επισημαίνει πως η μη διαγραφή του χρέους «είναι γνωστό ότι θα οδηγήσει όπως και να είναι σε αδιέξοδο. Το να φύγεις από το μνημόνιο, το αγγλικό δίκαιο, την άρση ασυλίας του δημοσίου, του λογαριασμού προτεραιότητας, επίσης, επιβάλλεται αν μιλάς για εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία. Το να μετρήσεις το επαχθές, το απεχθές και το επονείδιστο χρέος και να επιβάλεις να αφαιρεθεί είναι ιστορική ανάγκη».
πηγή: cretalive.gr

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα