Στον διαγωνισμό «Μις Γαλλία» έπεσε ερώτηση γνώσης για τον Τσίπρα!

«Στο τιμόνι ποιας χώρας της Ευρώπης, η οποία χτυπήθηκε σκληρά από την οικονομική κρίση, βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, που τελευταία φορά εξελέγη πρωθυπουργός τον Σεπτέμβριο του 2015;» Η συγκεκριμένη ερώτηση ήταν η πρώτη στο μακροσκελές ερωτηματολόγιο που πρόσφατα κλήθηκαν να απαντήσουν οι υποψήφιες για την ανάδειξη της Μις Γαλλία 2018, στη διάρκεια εξετάσεων που έδωσαν για να μπουν στον τελικό του διαγωνισμού.

Η διαδικασία του «τεστ γενικών γνώσεων», στην οποία συμμετείχαν συνολικά 30 νεαρές καλλονές, καταγράφηκε από γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο, ενώ έγινε θέμα και στο «Paris Match». Οσο για τις απαντήσεις που έδωσαν για τον Ελληνα πρωθυπουργό; Τα αποτελέσματα μπορεί να μη δόθηκαν στη δημοσιότητα, αλλά αν κρίνει κανείς από το ύφος και τις εκφράσεις των κοριτσιών, μάλλον ο Αλέξης Τσίπρας τούς ήταν άγνωστος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα