Τσιρώνης – Κυρίτσης «δοξάζουν» το Ισλάμ

Με ύβρεις έβαλαν στην ίδια ζυγαριά την εθνική Ιστορία μας με αυτή της τζιχανιστικής βίαςΞεπερνά μακράν όλα τα όρια του σεβασμού της εθνικής ιστορικής μνήμης ο συμψηφισμός ανάμεσα στη ναζιστική (ευρωπαϊκή) και την ισλαμική βία που επιχείρησαν δύο πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θέλοντας να υποβαθμίσουν την τζιχανιστική βαρβαρότητα που σαρώνει τα πάντα στην πολύπαθη Μέση Ανατολή.

Ο υπουργός Γιάννης Τσιρώνης και ο βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης, που το διέπραξαν, όφειλαν να γνωρίζουν ότι ο Ελληνισμός στον 20ό αιώνα βίωσε στο πετσί του με τον πιο απάνθρωπο τρόπο κι όσο κανείς άλλος τόσο την κεμαλοϊσλαμιστική βία με τη Γενοκτονία των Ποντίων και τον ξεριζωμό των ελληνικών πληθυσμών της Ιωνίας και της Μικράς Ασίας όσο και τη ναζιστική θηριωδία αργότερα, πληρώνοντας βαρύτατο φόρο αίματος.

Γι’ αυτό τέτοιοι συμψηφισμοί από Ελληνες, και μάλιστα χάριν άλλων «συμπερασμάτων» και σκοπιμοτήτων, συνιστούν ευθέως ασέβεια προς τους νεομάρτυρες της ιστορικής μας διαδρομής, όσο κι αν είναι γνωστή η δυσανεξία αυτού του τμήματος της Αριστεράς σε οτιδήποτε εθνικό… Η αρχή έγινε από τον γνωστό Γιώργο Κυρίτση, ο οποίος με μια παιδαριώδη ανάρτησή του στο twitter έβαλε στην ίδια ζυγαριά τα ναζιστικά εγκλήματα με εκείνα των ισλαμιστών και απεφάνθη: «Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων και οι δυτικές κοινωνίες ψηφίζουν τους πολιτικούς απογόνους αυτών που το έκαναν. Για τους ισλαμιστές δεν υπάρχει κάτι ανάλογο καταγεγραμμένο».

Και αντί κάποιος σοβαρός (;) από το Μέγαρο Μαξίμου να βγει και να τον μαζέψει, εμφανίστηκε στα τηλεοπτικά παράθυρα ο υπέρμαχος της «φούντας» Γιάννης Τσιρώνης, για να υποστηρίξει τον πρώην δημοσιογράφο της «Αυγής», αναζωπυρώνοντας την καθ’ όλα ανιστόρητη προβληματική σχετικά με το ποιοι άσκησαν χειρότερη βία, οι δυτικοί ή οι ισλαμιστές.

«Η αποικιοκρατία της Ευρώπης κούναγε συνέχεια το δάχτυλο σε κάποιους βαρβάρους, εντός εισαγωγικών, ενώ ξεχνούσε ότι η Ευρώπη ήταν το θέατρο εκκαθαρίσεων και αιματοκυλίσματος διαχρονικά και ιστορικά» είπε και ο αποκηρυγμένος από το κόμμα του, τους Οικολόγους – Πρασίνους, αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα