Ευχοστολίδια: Πώς με λίγα κλικ θα χαρίσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη

Ο Άγιος Βασίλης θα μπορέσει να επισκεφθεί κι εφέτος τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και την ΕΛΕΠΑΠ, αν όλοι βοηθήσουμε να γεμίσει το σάκο του με Ευχοστολίδια.

Τι πρέπει να κάνουμε για να χαρίσουμε Ευχοστολίδια; Επισκεπτόμαστε την ιστοσελίδα www.euxostolidia.gr ή κατεβάζουμε δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και επιλέγουμε μία από τις ζωγραφιές, όπου τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα. Τα δώρα που ζητούν είναι προσιτά σε όλους. Έτσι, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μία ή και περισσότερες παιδικές ευχές, αν ακολουθήσουμε τα βήματα που περιγράφονται στο παρακάτω βίντεο:

Είτε χρησιμοποιούμε υπολογιστή, είτε κινητό ή tablet, η διαδικασία για να κάνουμε πραγματικότητα τις χριστουγεννιάτικες ευχές των παιδιών μέσα από τα Ευχοστολίδια είναι η εξής:

  • Κατεβάζουμε την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» ή επισκεπτόμαστε την ιστοσελίδα www.euxostolidia.gr
  • Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε
  • Αγοράζουμε διαδικτυακά το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή
  • Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο

Έργα υποστήριξης από τον ΟΠΑΠ στους συμμετέχοντες φορείς

Με τη βοήθεια όλων μας, μέσα από την πρωτοβουλία Ευχοστολίδια που υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ για έβδομη συνεχή χρονιά, έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα 32.319 παιδικές ευχές.

Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ υλοποιεί κάθε χρόνο έργα υποστήριξης στους συμμετέχοντες φορείς, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

Στα έργα υποστήριξης, που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στο «Χαμόγελο του Παιδιού», τα Παιδικά Χωριά SOS και την ΕΛΕΠΑΠ, μπορούμε να συμβάλουμε όλοι μας, απολύτως δωρεάν, απλά και μόνο μέσα από τη συμμετοχή μας στα παιχνίδια της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Αρκούν οι πόντοι που συγκεντρώνουμε στις δοκιμασίες, τους οποίους θα μετατρέψει ο ΟΠΑΠ σε νέα έργα στους προαναφερόμενους φορείς. Μέχρι σήμερα, ο ΟΠΑΠ έχει υλοποιήσει 39 έργα υποστήριξης στους φορείς που συμμετείχαν στο πρόγραμμα τα προηγούμενα χρόνια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα