Καρδίτσα: Έτοιμοι οι αγρότες για μπλόκα, ζεσταίνουν τις μηχανές

Ζεσταίνουν τις μηχανές των τρακτέρ τους οι αγρότες της Καρδίτσας, οι οποίοι ετοιμάζονται να βγουν στους δρόμους! Ήδη από την Κυριακή έχει αρχίσει νέος κύκλος κινητοποιήσεων σε χωριά της Καρδίτσας, με τους αγρότες να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο από τις αρχές Φεβρουαρίου να στήσουν μπλόκα μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, τα μέλη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων καλούν όλους τους εργαζομένους στον πρωτογενή και τον εμπορικό τομέα, αλλά και τους αυτοαπασχολουμένους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις που θα εξαγγείλουν, με το μέλος της γραμματείας της επιτροπής και πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά Καρδίτσας Κώστα Τζέλα να δηλώνει στο thesstoday.gr ότι «ως την Πέμπτη θα έχουμε βγάλει σε όλο τον νομό Καρδίτσας τα τρακτέρ και ίσως πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πορεία».

Αναφορικά με τις κινητοποιήσεις που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη ο κ. Τζέλας είπε πως τα τρακτέρ θα ξεχυθούν στους δρόμους της πόλης πιθανότατα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, καθώς οι αγρότες της βόρειας Ελλάδας που είδαν τις σοδειές τους να καταστρέφονται από την επέλαση του «Ιανού», τον περασμένο Σεπτέμβριο, ζητούν άμεσα αποζημιώσεις και τη λήψη μέτρων για να στηθούν στα πόδια τους έπειτα από τις πληγές που άφησε πίσω της η σφοδρή κακοκαιρία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα