Πληρώνουμε αστυνομικούς για τον… Φουρθιώτη!

Ο παλιός μάνατζερ της πορνοστάρ Αλεξανδράτου μήνυσε την εφημερίδα «Espresso» για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Απίθανες στιγμές εν μέσω πανδημίας και Καρνάβαλου πρόσφερε στους Έλληνες τηλεθεατές ο γνωστός Μένιος Φουρθιώτης (παλιός μάνατζερ της πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδράτου και προσφάτως φιλοκυβερνητικός «εκδότης» εφημερίδας-φυλλαδίου) από το κανάλι Epsilon του Φίλιππου Βρυώνη αλλά και ο γνωστός ποινικολόγος-δημοσιολόγος και κατά φαντασίαν δικαστής Αλέξης Κούγιας.

Ταυτόχρονα -ως νέο αχτύπητο δίδυμο- επιχείρησαν να φιμώσουν δημοσιογραφικές φωνές και απαίτησαν συλλήψεις και φυλακίσεις όλης της ομάδας της εφημερίδας «Espresso», επειδή δεν τους άρεσαν τα δημοσιεύματά της. Η εφημερίδα το περασμένο Σάββατο αναφέρθηκε σε υπόθεση βιασμού ενός ανήλικου κοριτσιού από την Τρίπολη, της 15χρονης Μαρίας, για την οποία οδηγήθηκαν στη φυλακή δύο άνδρες.

Στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της αποκάλυπτε ότι και σε αυτή την υπόθεση συνήγορος ενός των κατηγορουμένων ήταν ο Αλέξης Κούγιας. «Η Μαρία της Σιωπής και ο δικηγόρος του Διαβόλου» ήταν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, ενώ στις μέσα σελίδες ξεδιπλωνόταν ο εφιάλτης αυτού του ΑμΕΑ κοριτσιού, το οποίο μετά τον βιασμό έφερε στον κόσμο δίδυμα μωρά, αγνώστου πατρός έως σήμερα.

Ο κ. Κούγιας με τη γνωστή τακτική του εξέδωσε ακατάληπτη και απειλητική ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων: «Από την ημέρα που ανέλαβα νομικός σύμβουλος του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, του ιδιοκτήτη του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ κ. Γιάννη Κουρτάκη, του πρακτορείου διανομής τύπου ΑΡΓΟΣ Α.Ε., του Προέδρου του πρακτορείου κ. Παναγιώτη Τζένου, του Διευθύνοντος Συμβούλου του πρακτορείου κ. Νικολάου Πετράτου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης (ΤΑ ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, MEGA, ONE) ιδιοκτησίας του διεθνούς απηχήσεως εφοπλιστή κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ιδιοκτήτης των εφημερίδων Espresso, Δημοκρατία και Live Sport και στενός συνεργάτης πλέον των μέσων μαζικής ενημέρωσης Ιβάν Σαββίδη, Γιάννης Φιλιππάκης, ο οποίος έρχεται σε επιχειρηματική αντιπαλότητα και δικαστική αντιδικία με τους ως άνω εντολείς μου, τους οποίους εκπροσωπώ νομικά, έχει ξεκινήσει, λόγω και της απώλειας σημαντικών δικών, όπου παρέστην ως νομικός εκπρόσωπος των ως άνω προσώπων, έναν ανηλεή πόλεμο ακραίας συκοφαντικής δυσφημήσεώς μου σε όλους τους τομείς της επαγγελματικής και της κοινωνικής μου δραστηριότητος».

Πάντως, στην ανακοίνωση δεν διαψεύδει ότι είχε εκπροσωπήσει τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο, αν και δημοσίως είχε δηλώσει ότι ποτέ του δεν δέχτηκε να αναλάβει τέτοιες υποθέσεις.

«Ο Άρειος Πάγος με σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στη δίκη που εγώ παρέστην, αναίρεσε – εξαφάνισε την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ναυπλίου, διέταξε να αποφυλακισθεί αμέσως ο άδικα καταδικασθείς και συγχρόνως παρέπεμψε την υπόθεση για νέα κρίση στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου, όπου, εν αντιθέσει με όσα ψευδή ισχυρίζεται ο Φιλιππάκης και η “Espresso” στο πρωτοσέλιδό τους (περί δήθεν ακόμη εκκρεμότητος της υποθέσεως για 12 χρόνια λόγω αναβολών που δήθεν ζητάω εγώ), η υπόθεση δικάστηκε και ο άδικα κατηγορηθείς και καταδικασθείς ως βιαστής αθωώθηκε παμψηφεί και επέστρεψε στην οικογένειά του» σημειώνει σε άλλο σημείο.

Και στο τέλος εξαπολύει απίστευτες απειλές, λέγοντας με σιγουριά: «Όσον αφορά τον Φιλιππάκη και τους συνεργάτες του στην “Espresso” και για τα προηγούμενα δυσφημιστικά δημοσιεύματα και για το σημερινό, τούς διαβεβαιώνω ότι και σε πολύμηνη φυλάκιση θα καταδικασθούν και πολύ μεγάλη αποζημίωση θα μου καταβάλουν».

Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Κούγιας έστειλε και νέα ανακοίνωση, αυτή τη φορά ως δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος επίσης θίχτηκε επειδή η εφημερίδα «Espresso» το περασμένο Σάββατο αποκάλυψε ότι η ΕΛ.ΑΣ. διαθέτει δύο αστυνομικούς, που πληρώνονται από τον ελληνικό λαό για να τον φυλάνε, ο οποίος μάλιστα (όπως ανέφερε η εφημερίδα) τους έχει καταντήσει από «ένστολους προστάτες των πολιτών σε προσωπικές του Φιλιππινέζες».

Ο νεόκοπος παρουσιαστής-υμνητής της κυβέρνησης με το παρελθόν που τον συνοδεύει, ως μάνατζερ πορνοστάρ, έβαλε αποκριάτικα τους δικηγόρους του να καταθέσουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων (σ.σ.: θεωρεί ότι δεν θα έπρεπε κανείς να ξέρει πόσους αστυνομικούς έχει στη διάθεσή του) σε βάρος του προέδρου του Ομίλου ΕΣΤΙΑ ΜΜΕ Α.Ε. Ιωάννη Φιλιππάκη, αλλά και σε βάρος όλου του επιτελείου της εφημερίδας «Espresso», εκδότη, διευθύντρια σύνταξης, αρχισυντακτών.

Έτσι από το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί που δεν έτρεχαν από κορονοπάρτι σε κορονοπάρτι για να ρίξουν πρόστιμα έψαχναν για να συλλάβουν με τη διαδικασία του Αυτοφώρου όλο το επιτελείο της εφημερίδας, προκειμένου να μην κυκλοφορήσει σήμερα!

Φυσικά, έκαναν μια τρύπα στο νερό! Είναι δυνατόν όμως οι αρμόδιες Αρχές, η κυβέρνηση και η Αστυνομία να ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές και απειλές κατά δημοσιογράφων-μελών της ΕΣΗΕΑ; Το βαρέλι δεν έχει πάτο τελικά;

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα