Σε ρυθμούς ΛΟΤΤΟ τα καταστήματα ΟΠΑΠ: Το τζακ ποτ μοιράζει απόψε 1.350.000 ευρώ

Στο τζακ ποτ του ΛΟΤΤΟ, το οποίο μοιράζει απόψε 1.350.000 ευρώ, στρέφεται το ενδιαφέρον των παικτών στα καταστήματα ΟΠΑΠ, όπου από το πρωί καταθέτουν τα δελτία τους για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.  Το 1.350.000 ευρώ είναι το  μεγαλύτερο διανεμόμενο ποσό στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού το τελευταίο 10μηνο.

«Το ΛΟΤΤΟ έχει την τιμητική του από χθες. Όσο πλησιάζει η ώρα της κλήρωσης, έρχεται όλο και περισσότερος κόσμος για να δοκιμάσει την τύχη του. Αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο, όταν έχουμε συνεχόμενα τζακ ποτ και ποσό ρεκόρ, όπως τώρα», τονίζει ο Κωνσταντίνος Αγγελάτος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Περιστέρι. «Στην κλήρωση του περασμένου Σαββάτου κατατέθηκαν σχεδόν μισό εκατομμύριο στήλες. Απόψε, που το ποσό είναι μεγαλύτερο, αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή», προσθέτει ο κ. Αγγελάτος.

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Η  συμμετοχή στις κληρώσεις του ΛΟΤΤΟ γίνεται αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. «Το ΛΟΤΤΟ έχει δύο εβδομαδιαίες κληρώσεις, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, οι οποίες πραγματοποιούνται στις 22:00. Απόψε, όπως πριν από κάθε κλήρωση,  η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων είναι έως τις 21:30», εξηγεί ο κ. Αγγελάτος.

Το κατάστημα ΟΠΑΠ που διατηρεί επί της οδού Πελασγίας στο Περιστέρι, λειτουργεί από το 2002. Ο κ. Αγγελάτος θυμάται, μάλιστα, ότι ένας πελάτης του στο παρελθόν είχε κερδίσει 5άρι στο ΛΟΤΤΟ. «Είμαι 19 χρόνια πράκτορας ΟΠΑΠ. Ανάμεσα στις επιτυχίες που έχουν σημειωθεί στο κατάστημά μας στο παρελθόν ήταν και ένα 5άρι στο ΛΟΤΤΟ. Ο παίκτης είχε κερδίσει περίπου 100.000 ευρώ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ζωντανά η κλήρωση στις 22:00

Η  κλήρωση που θα αναδείξει τους 6 τυχερούς αριθμούς του ΛΟΤΤΟ θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 22:00. Οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα