Αναβλήθηκε πάλι η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ατσαλάκωτος, ψύχραιμος και με προσεγμένη εμφάνιση έδωσε χθες στο Εφετείο της Αθήνας το «παρών» ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021.

Ωστόσο, η δίκη του 34χρονου πιλότου με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου διεκόπη για δεύτερη φορά, καθώς ο συνήγορος του κατηγορουμένου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δεν μπορούσε να παραστεί στο ακροατήριο λόγω κωλύματος. Μάλιστα, με άνεση ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ανακοίνωσε σε δικαστές και ενόρκους πως, μετά την παραίτηση της προηγούμενης συνηγόρου του Κατερίνας Μαυροειδή, την υπεράσπισή του ανέβαλε ο κ. Παπαϊωαννίδης, ο οποίος τον εκπροσωπεί από την ημέρα της σύλληψής του.

Για 24 Απριλίου

Εν συνεχεία, συνεργάτης του δικηγόρου ενημέρωσε το δικαστήριο πως ο κ. Παπαϊωαννίδης δεν μπορεί να παραστεί στη δίκη λόγω κωλύματος και για αυτό ζητεί αναβολή ή διακοπή στην υπόθεση. Εν τέλει, η έδρα αποφάσισε τη διακοπή της δίκης για τις 24 Απριλίου, με τον κατηγορούμενο, που πλέον ελπίζει στην αναγνώριση κάποιου ελαφρυντικού, να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για τις Φυλακές Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται πως σε πρώτο βαθμό ο 34χρονος πιλότος είχε καταδικαστεί σε ισόβια για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, ενώ του επιβλήθηκε και κάθειρξη 11 ετών και έξι μηνών για τη θανάτωση του σκύλου της οικογένειας καθώς και για άλλα αδικήματα, όπως ψευδή κατάθεση και ψευδή καταγγελία.

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το στυγερό έγκλημα προβλεπόταν να αρχίσει στις 19 Φεβρουαρίου, αλλά και τότε είχε διακοπεί και ορίστηκε για τη χθεσινή δικάσιμο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα