Τουρίστρια στη Ζάκυνθο κατήγγειλε 42χρονο μοναχό για απόπειρα βιασμού!

Εφιαλτική τροπή πήραν οι διακοπές στη Ζάκυνθο για μια 32χρονη τουρίστρια από την Αυστρία, όταν ένας 42χρονος παλαιοημερολογίτης μοναχός, ο οποίος φιλοξενούνταν στη Μονή του Αγίου Γεωργίου Κρημνών, στις Βολίμες, της επιτέθηκε και αποπειράθηκε να τη βιάσει στην ερημιά.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η Αυστριακή στις ελληνικές αστυνομικές Αρχές, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής περπατούσε αμέριμνη στο μονοπάτι που οδηγεί στη φημισμένη παραλία Ναυάγιο, όταν συνάντησε τυχαία τον 42χρονο ρασοφόρο και του ζήτησε κάποιες πληροφορίες. Καθώς ο μοναχός, που ανήκει στην Εκκλησία των Παλαιοημερολογιτών, δεν μιλούσε αγγλικά, δεν αποκρίθηκε και η κοπέλα συνέχισε τον δρόμο της.

Οταν η κοπέλα έφτασε στο παρεκκλήσιο, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Μονή Αγίου Γεωργίου Κρημνών, όρμησε πάνω της σαν σεξουαλικό αρπακτικό και, αφού τη στρίμωξε σε μια γωνιά, τη θώπευσε στο στήθος με τη χρήση βίας και προσπάθησε να τη βιάσει. Στην προσπάθειά του, μάλιστα, να κάμψει τις αντιστάσεις της 32χρονης, η οποία πάλευε με νύχια και με δόντια να γλιτώσει τη σεξουαλική κακοποίηση, την τραυμάτισε ελαφρά προκαλώντας της μώλωπες.

Τελικά, η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει και έτρεξε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, όπου κατήγγειλε το συμβάν. Εν συνεχεία, αστυνομικοί αναζήτησαν τον 42χρονο «ξαναμμένο» καλόγερο και τον εντόπισαν στη μονή, όπου του πέρασαν χειροπέδες.

Μάλιστα, ύστερα από έλεγχο διαπίστωσαν ότι δεν διέθετε έγγραφα (χειροτονητήριο κ.λπ.) που να αποδεικνύουν ότι είναι μοναχός, με συνέπεια να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία, όχι μόνο για απόπειρα βιασμού, αλλά και για αντιποίηση Αρχής. Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για την άσκηση δίωξης και, κατόπιν, στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

«Μέσα στο μοναστήρι δεν συνέβη τίποτε απολύτως. Ο μοναχός που κατηγορείται από την τουρίστρια είναι παλαιοημερολογίτης και ήρθε σε εμάς για λίγες ημέρες φιλοξενίας. Οντως δεν έχει χαρτιά, γιατί, όπως μας έχει πει, έχει πεθάνει ο ηγούμενός του στα Γιάννενα και δεν πρόλαβε να τακτοποιήσει την υπόθεσή του. Είναι γνωστός εδώ, τον ξέρουμε, δεν μας είχε δώσει ποτέ καμία αφορμή» δήλωσε μέλος της μοναστικής κοινότητας της Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Κρημνών.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στο protothema.gr, το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη στο παρεκκλήσιο που βρίσκεται σε απόσταση 400 μέτρων από τη μονή. «Είχε πάει εκεί ο άνθρωπος και στη διαδρομή συναντήθηκε με την τουρίστρια. Τώρα τι συνέβη κανένας δεν ξέρει. Εκείνη του ζήτησε να την πάει μέχρι την εκκλησία, δεν ξέρω κάτι περισσότερο. Μαθαίνω, όμως, ότι εκείνη πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις» τόνισε το μέλος της ιεράς μονής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα