Δολοφονία-μυστήριο 65χρονου στο σπίτι του

Στην κολόνα του σαλονιού είχε γράψει με αίμα του θύματος τη λέξη «Παιδεραστής 1»

Μνήμες από τη σφαγή του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι, ξύπνησε, χθες, η άγρια δολοφονία ενός 65χρονου άνδρα στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Για το στυγερό έγκλημα συνελήφθη ένας 29χρονος Ελληνας, ο οποίος νωρίς το πρωί εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και ομολόγησε όσα φρικτά είχε διαπράξει, ενώ υπέδειξε τον τόπο του εγκλήματος, ένα διαμέρισμα επί της οδού Καζαντζάκη, στη Μενεμένη.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο εντόπισαν έναν άνδρα γυμνό και κατακρεουργημένο. Ο 65χρονος ήταν πεσμένος στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας μέσα σε λίμνη αίματος, δεμένος από τον λαιμό, και έφερε τραύματα και κακώσεις στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο. Το θύμα έφερε στον λαιμό βρόχο από σχοινί, η μια άκρη του οποίου ήταν δεμένη στο χερούλι στο πορτάκι επίπλου, ενώ στο ύψος της βουβωνικής χώρας ήταν ακουμπισμένο μαχαίρι.

Κατά την αυτοψία στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν δύο μαχαίρια κουζίνας καρφωμένα στο στρώμα της κρεβατοκάμαρας και στην οριζόντια κολόνα του σαλονιού είχε εντυπωθεί με αίμα του θύματος η λέξη «Παιδεραστής 1». Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστού, στη σορό του άνδρα εντοπίστηκαν δύο τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στο πρόσωπο και πολλαπλές εκχυμώσεις στο κεφάλι.

Οπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές Αρχές, ο δράστης όταν παραδόθηκε είχε ίχνη αίματος στα ρούχα και τα παπούτσια του, ενώ εξεταζόμενος ανέφερε πως στις 4 τα ξημερώματα βρισκόταν σε παγκάκι στην περιοχή του νέου σιδηροδρομικού σταθμού, και εκεί τον προσέγγισε ο 65χρονος, ζητώντας του να πάνε στο διαμέρισμά του στην οδό Καζαντζάκη προκειμένου να κάνει εργασίες με αμοιβή.

Εκεί, σύμφωνα με τον 29χρονο δράστη, ενώ έκανε τις εργασίες που του είχαν ζητηθεί, δέχθηκε επίθεση από το θύμα, το οποίο -σύμφωνα με τη μαρτυρία του- επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει και να τον βιάσει.

Κατά την πάλη που ακολούθησε, ο δράστης κατάφερε στο θύμα πολλαπλά χτυπήματα με γροθιές στο πρόσωπο. Μετά έδεσε στον λαιμό του 65χρονου σχοινί και, αφού πήρε τρία μαχαίρια από την κουζίνα, τα δύο τα κάρφωσε στο κρεβάτι και το ένα στη βουβωνική περιοχή του θύματος. Κατόπιν ο 29χρονος, με σφουγγάρι το οποίο εμπότισε με αίμα από το θύμα, έγραψε στον τοίχο τη λέξη «Παιδεραστής 1». Αφού πλύθηκε πήρε τη μοτοσικλέτα του θύματος και πήγε στην Αστυνομία, όπου παραδόθηκε.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος εξέτασε τον τόπο του εγκλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 65χρονος στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση παιδεραστίας ανηλίκων…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα