Χρυσοχοΐδης: Καρατόμησε τη διοίκηση του Βενιζελείου

Αποφασισμένος να τα βάλει με όλους και όλα είναι ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης!

Μετά την προχθεσινή επίσκεψή του στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου απηύθυνε δημόσια συγγνώμη στους πολίτες για τις καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν στα χειρουργεία τις τελευταίες εβδομάδες, ο υπουργός προέβη σε… καρατόμηση της διοίκησης του νοσοκομείου νωρίς το απόγευμα.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα οι γιατροί του Βενιζελείου, με την υποστήριξη τοπικών συνδικαλιστικών φορέων αλλά και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είχαν προκηρύξει πορεία για σήμερα στις 10 το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο, το οποίο «πλέον δεν μπορεί να λειτουργήσει χειρουργεία και τακτικά ιατρεία».

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ανακοίνωσε την παύση των καθηκόντων του διοικητή του Βενιζελείου, Κωνσταντίνου Τερζάκη, καθώς και της αναπληρώτριας διοικήτριας, Ελευθερίας Κωστάκη. Μάλιστα, πρόκειται για την τρίτη απομάκρυνση διοίκησης μεγάλου νοσοκομείου που πραγματοποιεί ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά τους λίγους μήνες που είναι υπουργός, καθώς τον περασμένο μήνα είχε παύσει τη διοίκηση του Νοσοκομείου «Μεταξά» και στις αρχές του μήνα του «Αγία Ολγα», λόγω σοβαρών ζητημάτων στη λειτουργία τους. 

Οπως φαίνεται, ο κ. Χρυσοχοΐδης θέλει ν’ αντιμετωπίσει δραστικά και στη ρίζα τους τα χρόνια προβλήματα που μαστίζουν τον χώρο της υγείας, προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα έκτακτες προσλήψεις προσωπικού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα