«Τα ακουμπούσα για να παίζουμε»

Ο 30χρονος γυμναστής του δημοτικού στον Ασπρόπυργο ανέφερε στους αστυνομικούς πως τα αγγίγματα στους μαθητές ήταν για… αστείο. Σήμερα απολογείται στην ανακρίτρια για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή

Ως παιχνίδι έβλεπε ο 30χρονος γυμναστής δημοτικού σχολείου στον Ασπρόπυργο τα γαργαλητά και τα αγγίγματα σε μαθήτριες και μαθητές, ενώ είχε φτάσει στο σημείο να αποκαλέσει 11χρονο μαθητή «γκέουλα» και «ανώμαλο». «Αστειεύομαι με τα παιδάκια» ανέφερε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ενώ για τα αγγίγματα υποστήριξε ότι τα ακουμπούσε για να… παίξουν.

Ο πατέρας του 30χρονου γυμναστή δήλωσε πως πάσχει από Asperger και συμπεριφέρεται ως πολύ πιο μικρός απ’ όσο είναι η ηλικία του. «Είναι ένα παιδάκι, η ηλικία του δεν συνάδει με την ηλικία που είναι. Τα γαργάλαγε, λέει, τα παιδιά, όχι όμως πονηρά. “Μπαμπά, τι είναι αυτά που λένε; Αστειεύομαι με τα παιδάκια” μου λέει» ανέφερε ο πατέρας του.

Σήμερα ο 30χρονος απολογείται στην ανακρίτρια για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή. Από το μεσημέρι της Δευτέρας, που συνελήφθη, έχει παυθεί από τα καθήκοντά του στο δημοτικό σχολείο, όπου ήταν διορισμένος ως αναπληρωτής καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Παράλληλα, το υπουργείο Παιδείας έχει διατάξει Ενορκη Διοικητική Εξέταση για την υπόθεση.

Ο διευθυντής του σχολείου που κατέθεσε στους αστυνομικούς υποστήριξε πως δεν γνώριζε τις καταγγελίες των παιδιών, ούτε για το ότι ο 30χρονος γυμναστής είναι στο φάσμα του αυτισμού.

Μαρτυρίες

Την ίδια ώρα, έρχονται στο φως μαρτυρίες παιδιών που μίλησαν στους γονείς τους για τη συμπεριφορά του 30χρονου γυμναστή. «Της είπε να κάτσει τα γόνατά του και εκείνη την ώρα τής κατεβάζει το μπλουζάκι από πάνω προς τα κάτω για να δει και καλά τη γρατσουνιά. Βέβαια, δεν υπήρχε γρατσουνιά» δήλωσε ο πατέρας κοριτσιού, αναφέροντας όσα του διηγήθηκε η κόρη του.

Αλλος πατέρας δύο κοριτσιών που πηγαίνουν στο συγκεκριμένο δημοτικό σχολείο και είχαν γυμναστή τον 30χρονο δήλωσε: «Στη μικρή, που είναι 8 χρονών, κατέβασε την μπλούζα. Τη 13χρονη μόνο τη γαργαλούσε από το στήθος και προς τα κάτω, στην κοιλιά».

Μητέρα μαθητή περιγράφει για τα χαϊδέματα στον γιο της: «Μου λέει “μαμά, εμένα με γαργαλούσε στην κοιλιά και ήθελε να με πειράξει από κάτω, και εγώ τον έσπρωχνα με τα χέρια”».

Αλλη μητέρα μαθητή ανέφερε για όσα της διηγήθηκε ο γιος της: «Μου είπε ότι το γαργαλάει στην κοιλιακή χώρα και στα πλευρά. Του είχε πει επανειλημμένα να σταματήσει. Δεν σταμάταγε».

Σε άλλη περίπτωση είχε προτείνει σε μαθήτρια να απευθυνθεί σε δικούς του ανθρώπους. «Λέει στην κόρη μου “τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;”. Λέει η κόρη μου “δασκάλα” και της λέει “άμα θέλεις να γίνεις δασκάλα, έχω να σου προτείνω δικούς μου φίλους να σε κάνουν δασκάλα”».

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες παιδιών και ως προς 11χρονο μαθητή, τον οποίο ο γυμναστής είχε αποκαλέσει «γκέουλα», γράφοντας τη λέξη στον πίνακα σχολικής αίθουσας, στο πλαίσιο του παιχνιδιού «κρεμάλα». Επίσης, προφορικά είχε κατονομάσει το ίδιο παιδί ως γκέι και ανώμαλο. «Τους έλεγε “θα παίξουμε κρεμάλα”. Στην κρεμάλα έγραψε τη λέξη “γκέουλας” και του λένε τα παιδιά “κύριε, μήπως έχετε κάνει κάποιο λάθος;”, και λέει “όχι, το λέω για το τάδε παιδί ότι είναι γκέι και ανώμαλος”» περιέγραψε μητέρα μαθητή που της διηγήθηκε τη συμπεριφορά του γυμναστή.

Παράλληλα, ο 30χρονος φέρεται ότι έλεγε στα παιδιά πως, σε περίπτωση που οι γονείς τους είναι χωρισμένοι, μπορεί να τους δώσουν ναρκωτικά! «Ηρθαν τα παιδιά και μας είπαν ότι τους είπε πως, αν οι γονείς είναι χωρισμένοι, να προσέξουν μην τους βάλουν στις τσάντες τους ναρκωτικά για να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι φταίνε» κατήγγειλε πατέρας μαθητή.

«Οταν γαργαλάς ένα παιδάκι μια φορά, υπάρχει περίπτωση να μην το πει στον γονιό του. Οταν, όμως, το κάνεις επανειλημμένα και τα κρατάς και μέσα την ώρα του μαθήματος για να παίξεις το παιχνίδι του γαργαλήματος, τι είναι αυτό; Από το στήθος και κάτω τα γαργαλούσε. Εμάς μας είπε ότι έπαιζαν ένα παιχνίδι, το γαργαλητό, και όποιο παιδάκι τού έλεγε “δεν θέλω άλλο” έβαζε άλλα παιδιά και το έκαναν» συμπλήρωσε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα