Βίασε τρεις ανηλίκους με νοητική υστέρηση!

Εργαζόμενος του ΠΙΚΠΑ στη Λέρο θα καθίσει στο σκαμνί για τις αρρωστημένες πράξεις του σε βάρος των παιδιών στο ίδρυμα

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου αναμένεται να καθίσει στις 8 Ιανουαρίου εργαζόμενος του ΠΙΚΠΑ στη Λέρο, που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος τριών ανήλικων μεταναστών με προβλήματα υγείας και νοητική υστέρηση.

Η νοσηρή του δράση αποκαλύφθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2020, όταν μια γυναίκα που έμενε στο ΠΙΚΠΑ κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο κατηγορούμενος ασέλγησε στον 17χρονο γιο μιας άλλης γυναίκας που έμενε εκεί, ο οποίος έχει διαγνωστεί με νοητική στέρηση. Ακόμη, κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος έβριζε και τον 4χρονο γιο της γυναίκας.

Ως εκ τούτου, ο 17χρονος εξετάστηκε παρουσία ψυχολόγου και κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος σχεδόν καθημερινά, αφού του έβγαζε το παντελόνι, τον θώπευε στα γεννητικά του όργανα και τον ανάγκαζε να θωπεύει και ο ίδιος τα γεννητικά του όργανα. Ακόμη, υποστήριξε ότι ο άνδρας προχώρησε σε παρά φύσιν ασέλγεια σε βάρος του στις 2 Νοεμβρίου, ενώ δεν δίστασε να θωπεύει και τα δύο αδέρφια του!

Παρά τα προβλήματα ακοής και ομιλίας και ενώ εμφανιζόταν κοινωνικός και χαρούμενος, στη θέα της φωτογραφίας ή επί της αναφοράς του ονόματος του κατηγορουμένου άλλαζε άρδην η συμπεριφορά του. Ο ίδιος εξετάστηκε στη νοηματική γλώσσα ενώπιον του ανακριτή Κω και έγνεψε καταφατικά, όταν ρωτήθηκε αν ο κατηγορούμενος του έβγαλε τα ρούχα και τον θώπευσε. Μάλιστα, έδειξε με τα δάχτυλά του ότι αυτό συνέβη τρεις φορές, ενώ σε ερώτηση αν ο κατηγορούμενος τον κακοποίησε σεξουαλικά, αυτός χλόμιασε και έγνεψε καταφατικά. Στη συνέχεια παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση των εφτά παιδιών της οικογένειας και διαπιστώθηκαν ευρήματα κακοποίησης σε τρία από αυτά, ενώ ένα παιδί είχε ενδείξεις κακοποίησης.

Από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε όσα του αποδίδονται και υποστήριξε ότι από τις αρχές του 2020 εργαζόταν με την ειδικότητα του καθαριστή στη δομή, που έχει μικρή έκταση. Υποστήριξε, δε, πως θα γινόταν αντιληπτός, σε περίπτωση που έκανε οτιδήποτε από όσα του καταλογίζουν. Ωστόσο, σύμφωνα με το Δικαστικό Συμβούλιο της Κω, ο υπάλληλος εκτόνωνε στα ανήλικα παιδιά τα αρρωστημένα του ένστικτα κυρίως τις βραδινές ώρες σε σημείο του προαυλίου πίσω από το κτίριο όπου υπάρχει στέγαστρο και μανδρότοιχος, που οριοθετεί το οίκημα και δεν φυλάσσεται από προσωπικό ασφαλείας.

Ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο (αποπλάνηση παιδιών) που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, της κατάχρησης σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και της ασέλγειας με κατάχρηση εξουσίας κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα