Έπαθλα των 100.000 ευρώ σε 33 τυχερά 5άρια από το νέο ΤΖΟΚΕΡ μέσα στον Δεκέμβριο

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς 100.000 ευρώ περίμενε κάθε ένα από τα 12 τυχερά 5αριά, που ανέδειξε η τελευταία κλήρωση του νέου ΤΖΟΚΕΡ για το 2023, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το ανανεωμένο παιχνίδι του ΟΠΑΠ, το οποίο μοιράζει πλέον σε κάθε κλήρωση έπαθλα των 100.000 ευρώ στους νικητές της δεύτερης κατηγορίας, έχει αναδείξει συνολικά 33 τυχερούς 5άρηδες που κέρδισαν το συγκεκριμένο ποσό, μέσα στον Δεκέμβριο. Επιπλέον, βρέθηκε ένας μεγάλος νικητής στην πρώτη κατηγορία, ο οποίος κέρδισε 2,7 εκατ. ευρώ.

Οι τυχεροί παίκτες έπαιξαν ΤΖΟΚΕΡ σε καταστήματα ΟΠΑΠ σε Αττική, Κοζάνη, Αλεξανδρούπολη, Κρήτη, Μεσολόγγι, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Καρδίτσα, Θήβα, Πάτρα, Σπάρτη, Μεγαλόπολη, Ρόδο και Κύπρο, ενώ δύο παίκτες συμμετείχαν στο παιχνίδι διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr.

Στέφανος Μαρές, υπεύθυνος τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο

Τζακ ποτ 3,1 εκατ. ευρώ απόψε και 100.000 ευρώ για τα τυχερά 5άρια

Στην αποψινή πρώτη κλήρωση για το 2024, το νέο ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει στην πρώτη κατηγορία τουλάχιστον 3,1 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, οι παίκτες διεκδικούν 100.000 ευρώ για κάθε επιτυχία στη δεύτερη κατηγορία.

Χριστίνα Κουκουλά ιδιοκτήτρια τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Μεγαλόπολη

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30. Η κατάθεση δελτίων γίνεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, καθώς και διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr.

Δημήτρης Μέρος, ιδιοκτήτης τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Σπάρτη

Λεωνίδας Μαρμαρίδης ιδιοκτήτης τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Δάφνη

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα