Καταπέλτης ο Βελόπουλος, έφερε αποδείξεις στη Βουλή για το μοιραίο βαγόνι με το ξυλόλιο

Δεν έλαβε απαντήσεις για το ποιόν λαθρέμπορο καλύπτει η κυβέρνηση

Με αποδείξεις και ονόματα μίλησε ο Κυριάκος Βελόπουλος, καταθέτοντας στα πρακτικά φωτογραφία με βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας το οποίο είχε δίπλα δοχεία με ξυλόλιο. «Αυτά είναι που έκαψαν τα παιδιά. Ποιον λαθρέμπορο καλύπτετε; Μιλήστε! Αυτή είναι συγκάλυψη αισχίστου είδους» κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία ότι δεν έκανε απολύτως τίποτα για να αποτρέψει το δυστύχημα.

Μάλιστα, κατέθεσε στα πρακτικά την αποκάλυψη της χθεσινής «Εστίας», ζητώντας εξηγήσεις για όσα φανερώνει αναφορικά με τον συνεργάτη του πρωθυπουργού ο οποίος είχε τετ α τετ με στελέχη του ΟΣΕ. Ο ίδιος έστρεψε τα βέλη του και στο ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας πως «δεν κάνετε μομφή σε μια κυβέρνηση η οποία καταρρέει δημοσκοπικά, καθώς έτσι τη συσπειρώνετε».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να φύγει, πρέπει να πέσει. Δεν πάει άλλο, πρέπει να τελειώνουμε με το καθεστώς της ανομίας» ανέφερε από την πλευρά του ο Αλέξης Χαρίτσης και κάλεσε την κυβέρνηση να συστήσει προανακριτική επιτροπή ώστε να αποφανθεί η Δικαιοσύνη για τις ευθύνες του Κώστα Καραμανλή. Για «χυδαία» συγκάλυψη του «δολοφονικού εγκλήματος» από την κυβέρνηση έκανε λόγο ο Δημήτρης Νατσιός, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι στέκεται απέναντι στην κοινωνία και απολογείται υποκριτικά.

Οσο για τους «Σπαρτιάτες», ο Βασίλης Στίγκας γνωστοποίησε πως το κόμμα του θα υπερψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου από την πλευρά της πρωταγωνίστησε και χθες, καθώς, λόγω κωλύματος, καθυστέρησε τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας, με αποτέλεσμα αυτή να διακοπεί συνολικώς τρεις φορές. «Πρέπει να απολογηθείτε και να αναλάβετε την ευθύνη, να επωμιστείτε μέρος της πολιτικής και ποινικής ευθύνης» ανέφερε στην ομιλία της, δεσμευόμενη στους γονείς, στους συγγενείς, στους τραυματίες πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της ώστε να μη μείνει κανείς ατιμώρητος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα