Εποικίζουν την Ελλάδα!

Η χώρα γίνεται χώρος με τις ευλογίες της κυβέρνησης και με αντίτιμο ευρωπαϊκό χρήμα. Αυτό είναι η σύνοψη από τα μισόλογα του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη και την… επιθεώρηση που έκανε η Ιλβα Γιόχανσον στα ελληνικά νησιά που θα μετατραπούν σε ισλαμικές αποικίες.

Η κυρία Γιόχανσον είναι η επιβλέπουσα της διαδικασίας του εποικισμού της πατρίδας μας από αλλογενείς και αλλόθρησκους πληθυσμούς, ως Ευρωπαία επίτροπος αρμόδια για Εσωτερικές Υποθέσεις. Ήρθε στην Ελλάδα για να ασκήσει διοίκηση, ιδιοποιούμενη εξουσίες που δεν έχει και απευθυνόμενη σε έναν λαό, τον ελληνικό, που δεν την ψήφισε, δεν τη γνωρίζει, δεν της αναγνωρίζει την παραμικρή αρμοδιότητα να ορίζει τα του οίκου μας. Κι όμως, αυτή η κυρία ανακοίνωσε ενώπιον του… άφωνου υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη ότι θα δημιουργηθούν «δομές» και ότι δεν θα είναι κλειστές.

Η ειρωνεία του πράγματος είναι πως πριν από λίγες ημέρες οι διαχειριστές της εκτελεστικής εξουσίας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, γιόρτασε τα 200χρονα από το ξέσπασμα της Εθνεγερσίας, όταν μια χούφτα πένητες πατριώτες αποφάσισαν να απαλλάξουν το έθνος μας από τον βαρύ ίσκιο της ημισελήνου κι από το σάβανο της Τουρκοκρατίας. Είναι βέβαιο ότι αποτελεί εθνική αυτοχειρία η «υποδοχή» ισλαμικών πληθυσμών στην Ελλάδα, η οποία… τυχαίνει να συνορεύει με τη διαχρονικά επεκτατική Τουρκία, που προσπαθεί να νεκραναστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Ό,τι κατάφεραν οι φτωχοί πολεμιστές το αναιρούν οι χρυσοπληρωμένοι «άριστοι» του κ. Μητσοτάκη, οι οποίοι σε κάθε αντίδραση των Ελλήνων αντιτείνουν το «αναπόφευκτο» των εξελίξεων και την «υποχρέωση» της Ελλάδας να παύσει να είναι Ελλάδα και να γίνει κάτι άλλο, μια τριτοκοσμική κουρελού, όπου θα έρχονται οι δυτικοί για τις διακοπές τους και τα διεθνή αρπακτικά για μερικά γρήγορα ξεπλύματα βρόμικου χρήματος. Δεν είναι ούτε αναπόφευκτη ούτε υποχρεωτική η εξαφάνιση του ελληνικού έθνους από τον χάρτη και η κατάλυση των ελευθεριών των Ελλήνων.

Αποτελεί καθήκον και υποχρέωση των πολλών να παλέψουν για να σταματήσουν τα σχέδια των λίγων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα