Ανάγκη για χάραξη εθνικής στρατηγικής

Το σύστημα Μητσοτάκη έχει δαπανήσει πόρους και χρόνο για να χαράξει «Εθνική Στρατηγική για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+», την ίδια στιγμή που δεν υπάρχουν ούτε σχέδιο ούτε διάθεση από την κυβέρνηση για να χαραχτεί μια εθνική στρατηγική επιβίωσης του λαού μας. Το δημογραφικό πρόβλημα εξελίχθηκε σε απειλή και ενδέχεται, αν δεν αντιμετωπιστεί, να αποδειχθεί ταφόπλακα για τον Ελληνισμό. Οι έχοντες εξουσία περί πολλά τυρβάζουν, αλλά δεν καταδέχονται να ασχοληθούν με το αν θα υπάρχουμε στο άμεσο μέλλον ως Ελληνες.

Όπως ανέφερε το newsbreak.gr, σε ερευνητικό πρόγραμμα το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Ελληνικό Ιδρυμα Ερευνας και Καινοτομίας (ΕΛΙΔΕΚ) και το οποίο αφορά το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας προέκυψε το συμπέρασμα ότι «ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται συνεχώς μετά το 2010 και η απογραφή που θα διεξαχθεί σε λίγους μήνες θα το επιβεβαιώσει, καθώς πιθανότατα οι μόνιμοι κάτοικοι της χώρας μας στα τέλη του 2021 θα είναι κατά 450.000-500.00 λιγότεροι από αυτούς που απεγράφησαν τον Μάιο του 2011 (υπό την προϋπόθεση ότι η κάλυψη του πληθυσμού στις δύο αυτές απογραφές δεν θα διαφοροποιείται σημαντικά)».

Η ημερομηνία από την οποία αρχίζει η ραγδαία μείωση του πληθυσμού της Ελλάδας δεν είναι τυχαία. Το 2010 διεπράχθη το -ατιμώρητο μέχρι σήμερα- έγκλημα της παράδοσης της χώρας στα νύχια των πιστωτών και της ισοπέδωσης της εθνικής οικονομίας με τη σύναψη του Μνημονίου, το ψαλίδισμα των αποδοχών και την ακύρωση κοινωνικών κατακτήσεων, που επιτεύχθηκαν με εργασία και αγώνες πολλών δεκαετιών. Ο μοιραίος για την πατρίδα πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με το Μνημόνιο που σύναψε με τις «δάνειες», όπως τις αποκάλεσε, δυνάμεις, έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του σε συμβόλαιο εξόντωσης του ελληνικού λαού.

Τα παραπάνω έχουν γίνει αντιληπτά από τους Ελληνες και πριν από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων που προκύπτουν από τις σχετικές με το θέμα έρευνες. Η ενδοχώρα έχει αδειάσει, τα νησιά και τα κέντρα των μεγάλων πόλεων έχουν γεμίσει με ισλαμιστές εποίκους και η νεολαία έχει «αραιώσει» από τις γειτονιές. Η Ελλάδα χρειάζεται σοβαρό σχέδιο εθνικής επιβίωσης και το χρειάζεται χθες.

Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να στηριχτούν οικονομικά από το κράτος οι νέοι άνθρωποι που θέλουν να δημιουργήσουν οικογένειες και να κάνουν παιδιά. Δίχως «καύσιμα» δεν κινούνται τα οχήματα. Όμως, πέρα από το οικονομικό μέρος υπάρχει και το πνευματικό – ηθικό. Η ίδια η έννοια της οικογένειας έχει κατασυκοφαντηθεί από τους κήρυκες της παρακμής και όσους βγάζουν τα προς το ζην αναπαράγοντας τα νεοταξικά τοξικά νέφη, τα οποία πλασάρουν σαν «αξίες» και «ηθικό κώδικα» της παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας.

Η αρχή πάντα πρέπει να γίνεται από τον νου και την καρδιά των ανθρώπων. Τα υπόλοιπα έπονται…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα