ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 12/09/2022

➤Απίθανη παπάτζα Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: «Προκειμένου να αυξηθούν τα διαθέσιμα ακίνητα για τους Ελληνες, αυξάνουμε πια το όριο της επένδυσης για χορήγηση άδειας Golden VISA από τις 250.000 στις 500.000 ευρώ».

➤Ο πρωθυπουργός, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας είπε ότι οι εκατομμυριούχοι σε Ανατολή και Δύση, που θέλουν ένα ακόμη διαβατήριο (για ώρα ανάγκης), θα λυπηθούν τα 250.000 που βάζει «καπέλο» ο κ. Μητσοτάκης.

➤Οποιος Κινέζος, για παράδειγμα, έχει να δώσει 250.000 ευρώ για να πάρει μόνιμη άδεια διαμονής επενδυτή θα διστάσει να δώσει ακόμα 250.000;

➤Οι εκατομμυριούχοι (σε ευρώ ή δολάρια, μια και η ισοτιμία τώρα βρίσκεται στο 1 €/$1,02), στις αρχές του 2022, υπολογίζονταν σε 56.000.000! (Πηγή: https://www.investopedia.com/news/number-millionaires-continues-increase/.) Ενα μικρό κλάσμα απ’ αυτούς να αποφασίσει ότι του γυάλισε η ελληνική χρυσή βίζα, τη βάψαμε.

➤Μάλιστα, αρκετοί απ’ όλους όσοι έχουν ήδη αγοράσει διαμερίσματα στην Ελλάδα για να λάβουν μόνιμη άδεια διαμονής επενδυτή έχουν διπλοκλειδώσει τα διαμερίσματα και δεν πληρώνουν ούτε κοινόχρηστα, κάνοντας τους διαχειριστές των πολυκατοικιών να τραβάνε τα μαλλιά τους.

➤Ο πρωθυπουργός πολλά είπε στην ομιλία του, αλλά δεν είπε το βασικότερο: Αν έχει σκοπό να σταματήσει τον εποικισμό της χώρας από αφροασιατικούς πληθυσμούς, τους οποίους ουσιαστικά επιδοτεί (με τα δικά μας λεφτά) για να έρθουν.

➤Ενας από τους βασικότερους λόγους που δεν βρίσκεις οικία σε λογική τιμή για να νοικιάσεις είναι τα προγράμματα τύπου ESTIA, με τα οποία δίνουν σπίτια στους κουβαλητούς του Ερντογάν λες και είναι στραγάλια.

➤Γέμισε το κέντρο της Αθήνας με εισαγόμενους από Πακιστάν, Αφγανιστάν, Σομαλία, Μπανγκλαντές κ.ά., και οι Ελληνες είναι στη γύρα μη τυχόν και βρουν καμιά γκαρσονιέρα κοψοχρονιά.

➤Μπορεί, άραγε, να μας πει ο κ. Μητσοτάκης πόσα είναι τα διαμερίσματα που έχει δώσει σε αλλοδαπούς και ποιο είναι το κόστος της υποστήριξης τόσο μεγάλων πληθυσμών, που ουδεμία παροχή πληρώνουν, στους Ελληνες φορολογουμένους;

➤Ας εξηγήσει, λοιπόν, τα στοιχειώδη στους Ελληνες ο κ. Μητσοτάκης κι ας αφήσει κατά μέρος τα πολλά, κούφια λόγια.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα