ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 21/02/2023

● Τελικά, είναι γεγονός ότι υπάρχουν εξωγήινοι. Το συμπέρασμα συνάγεται μεν με έμμεσο τρόπο, όχι με χειροπιαστές αποδείξεις, αλλά οι ενδείξεις πλέον είναι ισχυρότατες – αν κάποιος πάρει στα σοβαρά τη σελίδα στο facebook «Η ζωή είναι όμορφη», που μας ενημερώνει: «Η Δανάη Μπάρκα είναι η φαντασίωση κάθε άντρα» (κεντρική φωτό).

● Είναι σημαντικό στον τίτλο να προσέξουμε τη φράση «κάθε άντρα». Η απολυτότητά της μας υποχρεώνει να κάνουμε μια μίνι ενδοσκόπηση και να αναρωτηθούμε: αφού η Δανάη Μπάρκα είναι η φαντασίωση «κάθε άντρα», πρέπει να είναι και η δική μας και των γνωστών και φίλων μας. Είναι; Η απάντηση στο ρητορικό ερώτημα είναι απόλυτη: ΟΧΙ.

● Αρα, γιατί η έγκυρη ιστοσελίδα τοποθετείται με τόση σιγουριά πάνω στο θέμα και μας λέγει ότι «κάθε άντρας» τη φαντασιώνεται; Διότι σίγουρα έχει ρεπορτάζ από άλλους πλανήτες, που κατοικούνται από συγγενείς μας (προκατακλυσμιαίους διαστημικούς μετανάστες, που την κοπάνησαν πριν από δεκάδες χιλιάδες χρόνια από τη Γη).

● Σε αυτούς τους πλανήτες όλοι οι άντρες φαντασιώνονται τη Δανάη Μπάρκα και ίσως γι’ αυτό κάθε τόσο κόβουν βόλτες με τα ούφο τους πάνω από την υδρόγειο σφαίρα μας και τους καταρρίπτουν οι Αμερικανοί με τα F-16 τους. Πέφτουν στον βωμό της καψούρας για τη Δανάη Μπάρκα οι εξωγήινοι άντρες.

● Επιπλέον, από τη συγκεκριμένη ανάρτηση αξίζει να σημειωθεί αυτό το «μοιράζει εγκεφαλικά» επειδή ντύθηκε «Sailor Moon» (στην ελληνική σημαίνει «φεγγαροναύτης»).

● Συνελόντι ειπείν η συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει κακό στο κυκλοφορικό και δημιουργεί θρομβώσεις, ανευρύσματα και αυξάνει τριγλυκερίδια και χοληστερίνη.

● Ας απέχουμε, λοιπόν, από αυτόν τον πειρασμό για λόγους υγείας…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα