Ηρεμολόγιο Τρίτης 07/11/2023

● Τσουτσούριασε το φυλλοκάρδι μας από τη συγκίνηση για τη φιέστα τιμής και μνήμης στον Κώστα Σημίτη και το καθεστώς του.

● Ο λατρεμένος μακέτος από τους ομοίους του λαμβάνει τις τιμές που του οφείλουν (διότι οι όμοιοί του αντιγράφουν τη συνταγή της επιτυχίας του).

● Ωστόσο, χθες, ο «κύριος Μάξιμος», που αρθρογραφεί στο newsbreak.gr, επισήμανε μία απουσία από την εκδήλωση, εκείνη του Αντώνη Σαμαρά!

● Κι ο Αντώνης Σαμαράς θα έπρεπε να είναι εκεί, διότι, σύμφωνα με τον «κύριο Μάξιμο», έχει μεγάλη συμβολή «στην άνοδο και την παραμονή στην εξουσία του Κώστα Σημίτη».

● Η ανάλυση της σαμαρικής συμβολής στη σημιτική επικράτηση έχει ως εξής:

● «Ηταν ο Αντώνης Σαμαράς, με τη γνωστή αποστασία, που έφερε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Ηταν ο Αντώνης Σαμαράς με το “κόλπο” της προεδρικής εκλογής Στεφανόπουλου που κράτησε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, ώστε να αναλάβει τα ηνία της χώρας ο Κώστας Σημίτης!

●»Είναι κρίμα, λοιπόν, για τον άνθρωπο που ουσιαστικά έκανε τον Κώστα Σημίτη πρωθυπουργό να μην τιμάται δεόντως στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Είναι ένα ιστορικό ατόπημα.

●»Οι ευεργετικές ενέργειες, όμως, του Αντώνη Σαμαρά υπερβαίνουν τα σύνορα της πατρίδας μας. Φαίνεται, δυστυχώς, ότι η αχαριστία δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Διότι, ειδικά οι Σκοπιανοί, το ελάχιστο που θα μπορούσαν να κάνουν για τον Ελληνα ευεργέτη τους Αντώνη Σαμαρά θα ήταν να του στήσουν ένα άγαλμα δίπλα ακριβώς στον “μαϊμού” Μέγα Αλέξανδρο, που κοσμεί το κέντρο των Σκοπίων…

●»Για την ακρίβεια, ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο άνθρωπος που επέτρεψε στους Σκοπιανούς να αυτοαποκαλούνται “Μακεδόνες” και στο κρατίδιό τους να αναγνωριστεί παγκοσμίως με το όνομα “Μακεδονία”…

●»Ο Αντώνης Σαμαράς, ως υπουργός Εξωτερικών του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ήταν αυτός που ευθύνεται για τη μην εκπροσώπηση της Ελλάδας από την περιβόητη συνεδρίαση της επιτροπής Μπαντεντέρ, που θα ενέκρινε ή όχι την αναγνώριση του κρατιδίου των Σκοπίων.

●»Ενέργεια την οποία καταδίκασαν τρεις επίτιμοι πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας! Γιώργος Ράλλης, Μιλτιάδης Εβερτ και ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, που μάλιστα απολογήθηκε από το βήμα της Βουλής!»

π

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα