Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάριος Καπότσης στην Νάνσυ Παραδεισανού στο κανάλι της στο Youtube προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
Ο πρώην σύζυγος της Κόνι Μεταξά, κόρης του Λευτέρη Πανταζή, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διαζύγιο του από την Κόνι Μεταξά, σε όσα είχαν γραφτεί εκείνη την περίοδο, αλλά και στη σχέση του με τον πρώην πεθερό του.
«Υπήρχε και υπάρχει μια σχέση αγάπης, η οποία δεν είχε δοσοληψίες με τον Λευτέρη. Όταν παντρεύεσαι γίνεται οικογένεια. Δεν είχα ανάγκη οικονομικά τον Λευτέρη Πανταζή. Και οικογένεια έχω και δουλειά έχω και δεν μου άρεσε που μπλέχτηκε εκεί λίγο το πράγμα» ανέφερε αρχικά ο Μάριος Καπότσης.
«Μετά το διαζύγιό μου με την Κόνι, δεν γινόταν να πατήσω ένα κουμπί και να διακόψω τη σχέση μου με τον Λευτέρη. Αυτό έπρεπε να γίνει σταδιακά. Το παράλογο θα ήταν να κάνουμε στρατόπεδα επειδή η σχέση μας δεν προχώρησε. Εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Δεν έγινε κάτι κακό μεταξύ μας» συμπλήρωσε αμέσως μετά.

