Sunlight Group: Ξεκινάει ο 2ος κύκλος του προγράμματος «Rise to the Challenge»

Η Sunlight Group ξεκινάει τον 2ο κύκλο του προγράμματος «Rise to the Challenge» και καλεί νέους και νέες απόφοιτους μηχανικούς να ξεκινήσουν την καριέρα τους στη μοναδική εταιρεία στον ελλαδικό χώρο που δραστηριοποιείται στην τεχνολογία μπαταριών λιθίου και τις εφαρμογές για αποθήκευση ενέργειας.

Στον 2ο κύκλο του προγράμματος «Rise to the Challenge», η εταιρεία θα προσφέρει 12 μήνες έμμισθης εκπαίδευσης στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Ξάνθη, και συγκεκριμένα στην πιλοτική γραμμή παραγωγής πρωτότυπων στοιχείων λιθίου της Sunlight– την πρώτη του είδους της στην νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις ελάχιστες σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Η εταιρεία υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία για 20 νέους και νέες που θα επιλέξουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και με αυτό τον τρόπο να εισέλθουν στον ανερχόμενο κλάδο των μπαταριών, καθώς και εξαιρετικές προοπτικές σταδιοδρομίας. Παράλληλα, παρέχει ένα ελκυστικό πακέτο αποδοχών, αλλά και επιπλέον υποστήριξη στους ενδιαφερόμενους που θα χρειαστεί να μετεγκατασταθούν, για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα.

Οι εγγραφές για τον 2ο κύκλο του «Rise to the Challenge» ξεκίνησαν την 1η Δεκεμβρίου και θα είναι ανοιχτές μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας και να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα αίτησης ΕΔΩ.

Οι συμμετέχοντες στον 2ο κύκλο του «Rise to the Challenge» θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αξιοποιήσουν στην πράξη τις τεχνικές και δημιουργικές τους δεξιότητες, συμβάλλοντας σε απαιτητικά έργα, αλλά και να συνεργαστούν με κορυφαίους επιστήμονες από όλο τον κόσμο – όσες και όσους, δηλαδή, απαρτίζουν την ερευνητική ομάδα της Sunlight Group.

Στον πρώτο κύκλο του προγράμματος δήλωσαν συμμετοχή πάνω από 50 πτυχιούχοι και μεταπτυχιακοί μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων – Χημικοί, Ηλεκτρολόγοι, Μηχανολόγοι, Μηχανικοί Παραγωγής, κοκ. Έπειτα από τη διαδικασία της αξιολόγησης και των συνεντεύξεων, επιλέχθηκαν δέκα άτομα και ξεκίνησαν επισήμως το ταξίδι τους στην εταιρεία τον Νοέμβριο του 2021.

Σχετικά με την εταιρεία

Η Sunlight Group είναι πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας με έδρα την Ελλάδα και 30 χρόνια εμπειρίας. Ειδικεύεται σε καινοτόμες λύσεις βιομηχανικής ηλεκτροκίνησης για τον κλάδο της ενδοεφοδιαστικής αλυσίδας (intralogistics) και τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας, με ηγετική θέση παγκοσμίως στον τομέα των ηλεκτρικών περονοφόρων.

Διαθέτει περισσότερες από 35 εγκαταστάσεις σε 12 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Αυστραλία, ενώ επενδύει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στην Έρευνα & Ανάπτυξη. Ήδη απασχολεί περισσότερους από 200 επιστήμονες στα ερευνητικά κέντρα της και σε εκείνα των θυγατρικών της εταιρειών – μηχανικούς και άλλους ειδικούς που εργάζονται στην ανάπτυξη βιώσιμων και ολοκληρωμένων λύσεων αποθήκευσης ενέργειας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα