Ο Πατέλης προωθεί τις πιο ακραίες διεκδικήσεις των ΛΟΑΤΚΙ!

Ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού ζήτησε ισότητα στον γάμο και δυνατότητα τεκνοθεσίας

Από οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού εξελίσσεται σε άτυπο υπουργό για τους ΛΟΑΤΚΙ ο Αλέξης Πατέλης, καθώς πλέον μιλά πιο πολλές φορές για τους ΛΟΑΤΚΙ, προωθώντας με επιθετικό τρόπο την ατζέντα με όσα διεκδικούν από την Πολιτεία, παρά για τις αρμοδιότητές του στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε συνέντευξή του έθεσε το θέμα να δοθούν σε ζευγάρια ομοφυλοφίλων η ισότητα στον γάμο και η δυνατότητα τεκνοθεσίας, υποστηρίζοντας επίσης ότι αυτό συνάδει και με τον χαρακτήρα και τις αρχές που έχει για την οικογένεια η δεξιά παράταξη! «Εχοντας ήδη παντρευτεί τον σύντροφό μου στο εξωτερικό, προφανώς και πιστεύω ότι πρέπει να προχωρήσει και η ισότητα στον γάμο και στην τεκνοθεσία» είπε και τόνισε: «Η θεσμική αναγνώριση των οικογενειακών δεσμών κάθε κοινωνικής ομάδας ενισχύει την ασφάλεια στην κοινωνία και συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία της. Είμαστε η παράταξη της τάξης, όχι της αναρχίας».

Αυτές οι νέες αρχές και αξίες, που θέλει να προσδώσει στη δεξιά παράταξη ο κ. Πατέλης με την κάλυψη του Κ. Μητσοτάκη, δεν ξέρουμε κατά πόσο βρίσκουν σύμφωνους τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχει πραγματική καπιταλιστική οικονομία χωρίς ίσες ευκαιρίες και δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η κυβέρνηση υλοποιεί ένα σωρό ξεχωριστές στρατηγικές».

Σύμφωνα με το κατά Πατέλη δεξιό ιδεολογικό δόγμα, «τα δικαιώματα βασίζονται στο πρωτείο του ατόμου, που είναι η αφετηρία της φιλελεύθερης αντίληψης, ενώ, αντίθετα, η κομμουνιστική Αριστερά ήταν και παραμένει εχθρική στα ατομικά δικαιώματα».

Διεκδικώντας επίσης για λογαριασμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη τα πρωτεία ικανοποίησης αιτημάτων των ΛΟΑΤΚΙ, είπε ότι «σε 13 μήνες έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα προς την εφαρμογή της έκθεσης για την Εθνική Στρατηγική για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, που παραδόθηκε στον πρωθυπουργό τον Ιούνιο του 2021», όπως είναι «η άρση απαγόρευση αιμοδοσίας ομοφυλοφίλων, μέχρι απαγόρευση μη αναγκαίων εγχειρήσεων στα ίντερσεξ παιδιά, και από την απαγόρευση των λεγόμενων “θεραπειών μεταστροφής” μέχρι την εκπαίδευση αστυνομικών πρώτης γραμμής».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα