Η βεντέτα Φλώρου – Παναγιωτόπουλου διασύρει τις Ενοπλες Δυνάμεις

Ο υπουργός Αμυνας μίλησε απαξιωτικά για τον Α/ΓΕΕΘΑ σε δημόσια εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη, απαντώντας ετεροχρονισμένα στον στρατηγό που τον είχε κατηγορήσει για «παπαριές και άλλες σαχλαμάρες»!

Ενα υπουργείο σε σημείο έκρηξης μοιάζει να είναι το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, με τον υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο να διαγκωνίζονται ποιος θα προσβάλει περισσότερο τον άλλον και μάλιστα πλέον σε κοινή θέα.

Απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, ένθεν κακείθεν, συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε δύο ανθρώπους οι οποίοι έχουν στα χέρια τους την εθνική ασφάλεια της Ελλάδας και μάλιστα σε μια τόσο κρίσιμη χρονική περίοδο, που οι τουρκικές προκλήσεις είναι καθημερινές.

Διασύρουν το Στράτευμα και υπονομεύουν τη χώρα δηλώσεις του τύπου «σαχλαμάρας» και «εγώ μιλάω μόνο με τον πρωθυπουργό», που ακούστηκαν από τον Φλώρο. Οι διαβεβαιώσεις του κ. Παναγιωτόπουλου ότι μίλησαν οι δυο τους και οι όποιες διαφωνίες είχαν διευθετήθηκαν δόθηκαν μόνο για τα μάτια του κόσμου. Οι πράξεις του αποδεικνύουν ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο είναι τεταμένες.

Πιο πρόσφατο περιστατικό στη μεταξύ τους κόντρα είναι αυτό του περασμένου Σαββάτου, από το οποίο φαίνεται ότι τα αισθήματα μεταξύ του υπουργού Αμυνας και του αρχηγού του Στρατεύματος είναι αμοιβαία. Τι ακριβώς έγινε; Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην Αλεξανδρούπολη ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος ήταν καλεσμένος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Εβρου της Ν.Δ.

Η τηλεοπτική κάμερα «έπιασε» τον υπουργό να απευθύνεται σε στέλεχος της Ν.Δ. και να του λέει: «Ελα εδώ να με πλαισιώσεις. Μια φορά να μην είναι ο Α/ΓΕΣ και ο Α/ ΓΕΕΘΑ, ρε π*** μου»… Τα γελάκια του υπουργού και του αποδέκτη της «εξυπνάδας» του κάνουν χειρότερη την εικόνα που κυκλοφόρησε και παρουσιάζει σε όλο της το μεγαλείο την κατάσταση που επικρατεί στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Ενας υπουργός που ειρωνεύεται τον αρχηγό του Στρατεύματος, ο οποίος ήταν θύμα παρακολούθησης από την ΕΥΠ για δύο χρόνια, με αναφορές από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών για μαύρο χρήμα, που αποκαλεί τον υπουργό «σαχλαμάρα» και τον θεωρεί «άσχετο» και «βλάκα».

Η κατάσταση είναι αρρωστημένη και άκρως επικίνδυνη, με τους δύο αυτούς ανθρώπους να μη δείχνουν τη στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθούν, ενώ και ο πρωθυπουργός δεν δίνει τη λύση με την αντικατάστασή τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα