Μεγάλη (;) έκπληξη η είσοδος των «Σπαρτιατών»

Η είσοδος του κόμματος «Σπαρτιάτες» στη Βουλή -και μάλιστα με ισχυρό ποσοστό, που χαρακτηρίστηκε και από τους ίδιους νίκη απέναντι στο σύστημα- ήταν σε κάθε περίπτωση το γεγονός που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση κατά τις χθεσινές εκλογές.

Δίνοντας το στίγμα των θέσεων και των ιδεών του κόμματος, ο επικεφαλής των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας μίλησε για «ένα εθνικό κόμμα, μια εθνική φωνή», τονίζοντας ότι «οι “Σπαρτιάτες” αντιπροσωπεύουν όλα τα ιδεώδη του Ελληνισμού και τις αξίες που σήμερα λείπουν από τη χώρα μας». Αλλωστε πριν από τις δεύτερες κάλπες ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε ξεκάθαρα δηλώσει: «Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω μ’ όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα “Σπαρτιάτες”, που θα εισέλθει δυναμικά στη Βουλή και θ’ αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση».

Από την πλευρά του και ο κ. Στίγκας δεν έκρυψε τη στήριξη που πρόσφερε και τον ρόλο που διαδραμάτισε ο Ηλίας Κασιδιάρης, όσον αφορά την είσοδο του κόμματος στη νέα Βουλή. Ο κ. Στίγκας ευχαρίστησε τον Ηλία Κασιδιάρη και τον χαρακτήρισε «το καύσιμο που μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε σ’ αυτό το αποτέλεσμα», κάνοντας λόγο για τη «σημαντική βοήθεια» που πρόσφερε το φυλακισμένο πρώην κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, το κόμμα του οποίου, ως γνωστόν, είχε αποκλειστεί και τις δύο φορές από τον Αρειο Πάγο.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε μακροσκελή συγχαρητήρια ανάρτησή του στο twitter, εμφανίστηκε, μέσα από τις φυλακές, φορώντας μαύρη μπλούζα με το σήμα των «Σπαρτιατών» και αναγράφοντας «Νενικήκαμεν». «Σήμερα συντελέστηκε ένας ανεπανάληπτος θρίαμβος των Ελλήνων που μάχονται Υπέρ Πατρίδος και ταυτόχρονα μία πρωτοφανής πανωλεθρία του συστήματος εξουσίας» ανέφερε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα