Στο κυβερνητικό στρατόπεδο η Δημαδάμα – Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ

Ξέχασε τις σφοδρές επιθέσεις στον Μητσοτάκη και στο… παρακράτος της Δεξιάς

«Στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα». Αν η Ζέφη Δημαδάμα (κεντρική φωτό) γνώριζε το εν λόγω ρητό, σίγουρα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια δεν θα παρουσιαζόταν ως εκπρόσωπος της αριστερής πτέρυγας του ΠΑΣΟΚ. Και σίγουρα δεν θα ασκούσε τόσο σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς από χθες θα υπηρετεί ως γενική γραμματέας της κυβέρνησής του.

Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια η Ζέφη Δημαδάμα, που πρώτα αυτοπαρουσιαζόταν ως άνθρωπος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά και μετέπειτα του υποψήφιου προέδρου Γιώργου Παπανδρέου, είπε πολλά. Για την ακρίβεια, πάρα πολλά.

Γι’ αυτό τον λόγο, άλλωστε, και χθες το twitter έκανε… πάρτι με τις καυστικές δημόσιες τοποθετήσεις της εις βάρος της Δεξιάς, που αποκαλούσε… παρακράτος των «πράσινων» στελεχών του κόμματος, που μετακομίζουν στη Ν.Δ για τις θέσεις και τις καρέκλες ή τις πύρινες ομιλίες της για το ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να συνεργαστεί με τη Δεξιά. Η ίδια μάλιστα, μία μέρα πριν από τις εκλογές και έναν μήνα πριν από τον διορισμό της στο υπουργείο από τον παλιό της πολέμιο Κυριάκο Μητσοτάκη, προειδοποιούσε για το κίνδυνο μιας παντοδύναμης κυβέρνησης.

Σήμερα, όμως, έναν μήνα μετά, η Ζέφη Δημαδάμα αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών, να ξεχάσει το παρελθόν της και να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκαλώντας στη Χαριλάου Τρικούπη εκνευρισμό αλλά και γέλια.

Οβιδιακή μετάλλαξη

Οπως είπαν στελέχη του κόμματος, η οβιδιακή της μετάλλαξη δεν χρήζει πολιτικής κριτικής, πέραν της αυτονόητης διαγραφής της, που έλαβε χώρα νωρίς το μεσημέρι διά στόματος Αντρέα Σπυρόπουλου. Η ίδια προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως υπερκομματική επιλογή, όμως έκανε τα πράγματα χειρότερα, προκαλώντας νέο γύρο αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η λεηλασία όμως των κομμάτων δεξιά και αριστερά της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζεται από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οποίος πέρα από τη μεταγραφή της Ζέφης Δημάδα, ολοκλήρωσε και τη μετακίνηση του πρώην «ποταμίσιου» Νίκου Μηλαπίδη, ο οποίος ανέλαβε τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Ισως για να μη νιώθει μόνος του ο κ. Μαυρωτάς, που κάποτε ψήφιζε τη Συμφωνία των Πρεσπών και μετέπειτα στήριξε τη Νέα Δημοκρατία, που την πολέμησε. Ο Μαυρογιαλούρος πέθανε, όμως ο… μαυρογιουλαρισμός ζει και βασιλεύει!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα