Η PRODEA Investments στηρίζει τον πολιτισμό: Χορηγός στην αριστουργηματική όπερα Βέρθερος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Η PRODEA Investments, η μεγαλύτερη εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, στηρίζει τον πολιτισμό ως χορηγός σε ένα καλλιτεχνικό γεγονός διεθνούς ακτινοβολίας. Πρόκειται για την εμβληματική όπερα Βέρθερος του σπουδαίου Γάλλου συνθέτη Ζυλ Μασνέ, μία παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με επίσημη πρεμιέρα στις 23 Μαρτίου 2023 και για έξι παραστάσεις στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ.

Η πολύ αναμενόμενη παράσταση Βέρθερος, είναι μία αριστουργηματική όπερα του γαλλικού ρεπερτορίου, βασισμένη στο αντίστοιχο μυθιστόρημα του Γκαίτε. Με την κορυφαία μεσόφωνο της εποχής μας Ανίτα Ρατσβελισβίλι και τον σπουδαίο Ιταλό τενόρο Φραντσέσκο Ντεμούρο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, καθώς και την ορχήστρα της ΕΛΣ υπό τον διάσημο Καναδό αρχιμουσικό Ζακ Λακόμπ γίνεται σημείο αναφοράς στον κόσμο του λυρικού θεάτρου.  Επιπρόσθετα, έχει μια ιδιαίτερη συμβολική αξία, καθώς αποτελεί την τελευταία όπερα που σκηνοθέτησε ο Σπύρος Ευαγγελάτος και πρωτοπαρουσιάστηκε από την Εθνική Λυρική Σκηνή στο Θέατρο Ολύμπια το 2014.

Με ταυτότητα την αριστεία – Με κατεύθυνση τον πολιτισμό

H PRODEA Investments, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Δομές Ευθύνης», στέκεται αρωγός σε δρώμενα που προάγουν τις Τέχνες, συνεργαζόμενη με μια από τις σημαντικότερες «δομές» του πολιτισμού στη χώρα μας. Η αριστεία που πρεσβεύει η Εθνική Λυρική Σκηνή συγκλίνει απόλυτα με τις αξίες και τη συνεχή καινοτόμα πορεία που διαγράφει η PRODEA, επενδύοντας με κριτήρια αειφορίας σε ακίνητα υψηλής ποιότητας.

Δείτε το trailer της παράστασης:

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα