Το Σάββατο 13.06 με την «δημοκρατία»: «Έτη αγώνων, θυσιών & αίματος»

Το Σάββατο (13.06) με την «δημοκρατία» επανακυκλοφορεί το μνημειώδες τρίτομο ιστορικό έργο του Κωνσταντίνου Μπαρμπή: 1941-49 / «Έτη αγώνων, θυσιών & αίματος».

Ένα συγκλονιστικό έργο για την αιματηρή δεκαετία του εμφυλίου. Η ιστορία γραμμένη αληθινά. Όχι αριστερά.

…Κατά τα έτη, τα οποία διέρρευσαν από της αιματηράς, αλλά θριαμβικής δια τας εθνικάς ενόπλους δυνάμεις λήξεως του αντισυμμοριακού αγώνος και από της συντριβής της ξενοκινήτου ανταρσίας των αργυρωνήτων πρακτόρων του σλαβισμού και μαριονεττών του Κρεμλίνου, δια λόγους αθλίων σκοπιμοτήτων και βδελυρών παζαρευμάτων κατεβλήθη υπό του μεγίστου μέρους του πολιτικού κόσμου ανίερος και βαναύσως αντεθνική προσπάθεια διαστρεβλώσεως, βιασμού και διαγραφής της ιστορικής πραγματικότητος. Και ανατροπής των αληθειών, αι οποίαι αφορούν εις την κρισιμωτάτην δια την επιβίωσιν της Ελλάδος περίοδον από του 1946 μέχρι του φθινοπώρου του 1949. […] (από τον πρόλογο της έκδοσης)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ Α ΤΟΜΟ!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα