Κορίνα Πολίτη στο OPAP News: «Σε πιάνει δέος όταν σε χειροκροτεί ένα ολόκληρο γήπεδο»

Οποιοσδήποτε άνθρωπος έχει ασχοληθεί σε παιδική ηλικία με αθλητισμό, έχει φανταστεί ένα σενάριο να βγαίνει σε ένα γεμάτο γήπεδο ακούγοντας τον κόσμο να τον αποθεώνει· να περνάει στα αυτιά του το χειροκρότημα, η επευφημία, ο θαυμασμός του ετερόκλητου κοινού σε κάτι ενωτικό όπως είναι ο αθλητισμός. Αυτή την αίσθηση περιγράφει γλαφυρά η OΠΑΠ Champion Κορίνα Πολίτη, που αγωνίζεται στα 200 και 400 μ. «Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τα 4×100, ένα γεμάτο γήπεδο μας χειροκροτούσε ακριβώς τη στιγμή που μπήκα να αγωνιστώ», λέει η ΟΠΑΠ Champion.  «Αυτή είναι η πιο δυνατή στιγμή που έχω ζήσει ως αθλήτρια μαζί με την πανελλήνια νίκη μου στα 400 μέτρα το 2020».

Οι μεγάλες δυσκολίες και η καθημερινή θυσία

Αμέσως μετά την πανελλήνια νίκη, ήρθε η εξαιρετικά δύσκολη στιγμή της πανδημίας που, όπως και όλη την ανθρωπότητα, επηρέασε και τους αθλητές. «Η πρωτόγνωρη κατάσταση που αντιμετωπίσαμε όλοι με τον COVID-19 με έφερε αντιμέτωπη με καταστάσεις που δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ ξανά. Χάσαμε τα πιο αυτονόητα πράγματα. Έκλεισαν τα γήπεδα, σταμάτησαν οι αγώνες. Ξαφνικά για εμάς σταμάτησε ο αθλητισμός», λέει η 27χρονη αθλήτρια. Στην εποχή του κορωνοϊού, ήρθε η ενδοσκόπηση, οι σκέψεις για το μέλλον και η απαιτητική καθημερινότητα του πρωταθλητισμού. «Δεν νομίζω πως υπάρχει μεγαλύτερη θυσία σε προσωπικό επίπεδο από το να αφιερώνεις όλη σου τη ζωή στον αθλητισμό. Και εγώ κάνω ακριβώς αυτό».

Διαβάστε τη συνέχεια στο OPAP NEWS

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα