Η Βαλένθια μαθαίνει την αντίπαλό της στον τελικό

Μπέτις-Βαγιεκάνο στον αποψινό ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του

Ο πρόωρος αποκλεισμός, από το Κύπελλο Ισπανίας, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπαρτσελόνα, της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Σεβίλλης, έχει ανοίξει την όρεξη των ομάδων που συνεχίζουν στη διοργάνωση.

Η ευκαιρία για την κατάκτηση του τροπαίου είναι μεγάλη. Χτες έγινε γνωστή η μία φιναλίστ του τελικού. Η Βαλένθια κέρδισε με 1-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο και εξασφάλισε το πρώτο εισιτήριο.

Απόψε θα μάθει ποια θα είναι η αντίπαλός της στον τελικό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Απριλίου, η Μπέτις ή η Βαγιεκάνο.

Με το αβαντάζ της νίκης στο πρώτο ματς η Μπέτις

Στην πρώτη αναμέτρησή τους η Μπέτις κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 και απέκτησε αβαντάζ για την πρόκριση, αφού παίζει σήμερα για 2 αποτελέσματα, τη νίκη ή την ισοπαλία.

Η Βαγιεκάνο χρειάζεται νίκη με 2 γκολ διαφορά για να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό. Σε περίπτωση που κερδίσει με 1 τέρμα διαφορά η πρόκριση θα κριθεί στην παράταση, αφού στο Κύπελλο Ισπανίας δεν ισχύουν τα εκτός έδρας γκολ.

Στις 22:00 αρχίζει ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ισπανίας Μπέτις-Βαγιεκάνο, ο οποίος παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που προσφέρονται, τόσο πριν ξεκινήσει ο ημιτελικός όσο και κατά τη διάρκειά του, ενώ με ενισχυμένες αποδόσεις παίζονται τα πολλαπλά σκορ 3-1, 2-2 και 1-2.

Ένας μεγάλος νικητής κέρδισε 8.265 ευρώ

Το Pamestoixima.gr μοιράζει κάθε ημέρα μεγάλα κέρδη σε πολλούς νικητές. Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου ένας μεγάλος νικητής επέλεξε σε 4 αγώνες τα στοιχήματα «Συνολικά γκολ 1ου ημιχρόνου», «Συνολικά κόρνερ 1ου ημιχρόνου» και «Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι» και κέρδισε 8.265,51 ευρώ.

Το Pamestoixima.gr έφερε και το Golden 21, ένα παιχνίδι προβλέψεων στο οποίο δεν απαιτείται καμία συμμετοχή στα τυχερά παίγνια.

Το Golden 21 είναι δωρεάν για όλους

Με το Golden 21 οι παίκτες του Pamestoixima.gr προβλέπουν σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικούν έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα/αγωνιστική ή ακόμα και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ!*

Από τη σελίδα του Pamestoixima.gr οι παίκτες επιλέγουν 7 αγώνες από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κάθε εβδομάδα και κερδίζουν αν σημειωθούν στα παιχνίδια τους συνολικά 21 γκολ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

Το εγγυημένο έπαθλο για τον νικητή, που θα βρει σωστά 21 γκολ σε 7 παιχνίδια μίας εβδομάδας, είναι 21.000 ευρώ. Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το έπαθλο μοιράζεται ισόποσα. Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαν 1.636 νικητές και μοιράστηκαν τα 21.000 ευρώ.

Το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ

Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.

Όσοι παίκτες χάσουν το Golden 21 για ένα γκολ διαφορά, δηλαδή στα παιχνίδια τους σημειωθούν 20 ή 22 γκολ, κερδίζουν ένα δώρο. Την προηγούμενη εβδομάδα πήραν από ένα δώρο 3.311 παίκτες που έχασαν το Golden 21 για 1 γκολ.

Με το Golden 21, από το Pamestoixima.gr, το παιχνίδι σου ανεβαίνει επίπεδο.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα