ΟΠΑΠ Game Time: Το μήνυμα του Άγγελου Χαριστέα στα παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ

Τι βλέπει για τους πρώτους αγώνες των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης

Με ένα δυνατό μήνυμα από τον Πρωταθλητή Ευρώπης του 2004, Άγγελο Χαριστέα, στα 18.000 παιδιά των Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ, κάνει φινάλε το ΟΠΑΠ Game Time.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, που είναι ο καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, μιλάει για την επιστροφή του στο γήπεδο μέσα από τις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ, τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου προγράμματος που υποστηρίζει 178 ακαδημίες ποδοσφαίρου και μπάσκετ σε όλη την Ελλάδα, καθώς και το ρόλο που έχει αναλάβει ως μέντορας των παιδιών.

Ο Άγγελος Χαριστέας αναφέρεται ακόμα στις πρώτες μάχες των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης. Μιλάει για τον αγώνα του Champions League Μακάμπι Χάιφα-Ολυμπιακός, που διεξάγεται την Τετάρτη 20 Ιουλίου και τις δύο αναμετρήσεις του Conference League, Λέφσκι Σόφιας-ΠΑΟΚ και Άρης-Γκόμελ, που γίνονται την Πέμπτη 21 Ιουλίου.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα