Premier League: Χωρίς νίκη οι αλεπούδες, πήραν τα πάνω τους οι μπέμπηδες

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στον αγώνα Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του

Η 5η αγωνιστική της Premier League ολοκληρώνεται απόψε (22:00) με τον αγώνα Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι «αλεπούδες». Παραμένουν στην τελευταία θέση, χωρίς νίκη και με μόλις 1 βαθμό σε 4 παιχνίδια. Δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αν και από το 28’ έπαιζαν με παίκτη παραπάνω. Η Τσέλσι πήρε τη νίκη με 2-1 και η Λέστερ για 4ο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος δέχτηκε τουλάχιστον 2 γκολ.

Οι «μπέμπηδες» έχουν πάρει τα πάνω τους στις τελευταίες αγωνιστικές. Μετά τη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ πανηγύρισαν την πρώτη εκτός έδρας επιτυχία τους με 0-1 κατά της Σαουθάμπτον. Ήταν η πρώτη φορά εφέτος που κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και με το γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στο 55’ πήραν τους 3 βαθμούς.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στον αγώνα Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή του.

Το σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει και 2 παιχνίδια της Serie A. Στις 21:45 αρχίζουν οι αναμετρήσεις Αταλάντα-Τορίνο και Μπολόνια-Σαλερνιτάνα.

Πρεμιέρα στο Ευρωμπάσκετ με 6 αγώνες

Σήμερα ξεκινάει και το Ευρωμπάσκετ. Η Εθνική Ομάδα δίνει αύριο το πρώτο της παιχνίδι με την Κροατία. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα ακόλουθα 6 παιχνίδια:

  • 14:30 Ισπανία-Βουλγαρία
  • 15:30 Βοσνία Ερζεγοβίνη-Ουγγαρία
  • 17:15 Τουρκία-Μαυροβούνιο
  • 18:15 Σλοβενία-Λιθουανία
  • 20:00 Βέλγιο-Γεωργία
  • 21:30 Γαλλία-Γερμανία

Για όλους τους αγώνες του Ευρωμπάσκετ το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει  και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένους αγώνες.

Δείτε τις προσφορές για τους σημερινούς αγώνες της Premier League, της Serie A και του Ευρωμπάσκετ:

  • Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’ – Σκορ 0-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα– Να σκοράρει ο Σάντσο.
  • Αταλάντα-Τορίνο: Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’  – Σκορ 1-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα– Να σκοράρει ο Μαλινόφσκι.
  • Σλοβενία-Λιθουανία: Διαφορά Νίκης Σλοβενίας 6-10 πόντοι.
{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα