Football night με διασκέδαση και εκπλήξεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Γκολ, θέαμα και πολλές εκπλήξεις περιλάμβανε η νέα ξεχωριστή football night που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το Champions League.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι που βρέθηκαν σε καταστήματα ΟΠΑΠ στο Περιστέρι, το Π. Φάληρο και τη Βούλα, απόλαυσαν την αγωνιστική δράση συνοδεία ποδοσφαιρικών σνακ, διασκέδασαν με μουσική και συμμετείχαν σε κλήρωση για ένα μεγάλο δώρο.

Από πλευράς θεάματος, το «μενού» περιλάμβανε την ανατρεπτική νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Ντόρτμουντ, το εντυπωσιακό γκολ του Χάαλαντ κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να πανηγυρίζει τη μεγάλη νίκη της Μπενφίκα επί της Γιουβέντους, αλλά και τους Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ να σφραγίζουν τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μακάμπι Χάιφα. Οι ποδοσφαιρόφιλοι ζουν το Champions League με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Δείτε το βίντεο:

Οι ποδοσφαιρικές εξέδρες στήθηκαν στα καταστήματα ΟΠΑΠ στην οδό Αγίων Αναργύρων 25 στο Π. Φάληρο, στην οδό Δωδεκανήσου 53 στο Περιστέρι και Λ. Καραμανλή 21Α στη Βούλα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα