Πρώτο ντέρμπι στην OPAP Arena με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ με πλήθος στοιχηματικών επιλογών και τις πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το μεγάλο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League. Την Κυριακή, στις 19:30, διεξάγεται το πρώτο ντέρμπι στην OPAP ARENA.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες στη Super League. Θέλει να διευρύνει το σερί στην προσπάθειά της να πλησιάσει τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει 6 βαθμούς περισσότερους.

Ο ΠΑΟΚ, μετά την νίκη του με 1-2 στο Καραϊσκάκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήρθε ισόπαλος 2-2 στην Τούμπα με τον Αστέρα Τρίπολης και υποχώρησε στην 5η θέση. Έχει διαφορά 5 βαθμών από την ΑΕΚ και 11 από τον Παναθηναϊκό.

Το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ έρχεται με τις καλύτερες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Στο Βόλο αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας του Βόλου με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος διεξάγεται το Σάββατο, στις 19:30, στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Μόνο νίκες έχει ο Παναθηναϊκός στις 9 πρώτες αγωνιστικές. Εντυπωσιακή είναι και η πορεία του Βόλου, ο οποίος βρίσκεται στην 3η θέση, με 7 βαθμούς διαφορά από τους «πράσινους».

Και ο αγώνας Βόλος-Παναθηναϊκός έχει τις πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Τις καλύτερες αποδόσεις προσφέρει το Πάμε Στοίχημα και στα παιχνίδια της Premier League, Μπράιτον-Τσέλσι (Σάββατο, 17:00) και της Serie A, Βερόνα-Ρόμα (Δευτέρα, 19:30).

Οι αγώνες που ξεχωρίζουν έως τη Δευτέρα

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν ακόμα, το Σάββατο οι αγώνες Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι (14:30), Μπάγερν-Μάιντζ (16:30), Παρί Σεν Ζερμέν-Τρουά (18:00) και Βαλένθια-Μπαρτσελόνα (22:00) και την Κυριακή τα παιχνίδια Άρσεναλ – Νότιγχαμ (16:00), Ολυμπιακός-Λαμία (16:00) και Ρεάλ Μαδρίτης-Χιρόνα (17:15).

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζονται με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Η πρώτη και η τελευταία ομάδα που θα σκοράρει

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων προσφέρονται για όλα τα παιχνίδια. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, τον νικητή των κόρνερ, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, το ημίχρονο-τελικό & Goal/No Goal, τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, τη διπλή ευκαιρία & Goal/No Goal.στο σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα.

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου τα καταστήματα ΟΠΑΠ θα είναι κλειστά, λόγω της εθνικής εορτής.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα