Έρχεται εμβόλιμη αγωνιστική σε Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία και Ισπανία

Το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» σε όλα τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής της Super League

Το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα. Θα αρχίσουν ξανά μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στις 18 Δεκεμβρίου.

Δύο αγωνιστικές γίνονται αυτή την τελευταία εβδομάδα, πριν από τη διακοπή των πρωταθλημάτων, σε Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία και Ισπανία.

Πολλές δυνατές αναμετρήσεις συμπεριλαμβάνει η εμβόλιμη αγωνιστική η οποία ξεκινάει αύριο και ολοκληρώνεται την Πέμπτη.

Εκτός έδρας οι «αιώνιοι», στην OPAP ARENA η ΑΕΚ

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League περιλαμβάνει αύριο τον αγώνα Άρης-Λαμία (20:00), την Τετάρτη τα παιχνίδια Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (17:00), Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (18:00), ΑΕΚ-ΟΦΗ (20:00) και Λεβαδειακός-Ολυμπιακός (20:00) και την Πέμπτη τις αναμετρήσεις Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00) και Ιωνικός-ΠΑΟΚ (21:30).

Σε όλα τα παιχνίδια της Super League το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξή τους.

Weekly Pass* από το Pamestoixima.gr

To Pamestoixima.gr προσφέρει και την προωθητική ενέργεια Weekly Pass*. Με το Weekly Pass από το Pamestoixima.gr παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Στη Serie A ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Νάπολι-Έμπολι, Κρεμονέζε-Μίλαν, Ίντερ-Μπολόνια και Βερόνα-Γιουβέντους, στην Bundesliga τα ματς Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ, Μπάγερν-Βέρντερ Βρέμης, Λειψία-Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Χοφενχάιμ και στη La Liga οι αγώνες Οσασούνα-Μπαρτσελόνα, Μαγιόρκα-Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια-Μπέτις και Ρεάλ Μαδρίτης-Κάντιθ.

Ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι στο League Cup

Στην Αγγλία διεξάγεται η φάση των «32» του League Cup με τα βλέμματα στραμμένα στο ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι, το οποίο διεξάγεται την Τετάρτη (22:00).

Για όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και του League Cup της Αγγλίας το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένους αγώνες. Δείτε τις προσφορές για τα σημερινά παιχνίδια σε Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία:

Ρετζίνα-Τζένοα (21:30): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
Μετς-Σεντ Ετιέν (21:45): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
Βαγιεκάνο-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 30’–Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα