Ξέφρενη πορεία του Παναθηναϊκού, που πέρασε και το εμπόδιο του Ατρομήτου

Πρωταθλητής χειμώνα και με τη… βούλα! Ο Παναθηναϊκός με δύο υπέροχα τέρματα από τους Ιωαννίδη στο 81′ και Μάγκνουσον στο 90’+3′ κέρδισε τον Ατρόμητο, που έπαιζε με 10 παίκτες από το 35′ λόγω της αποβολής του Ερλινγκμαρκ, με 2-0 και συνεχίζει με… σπασμένα τα φρένα την πορεία του για τον τίτλο στην κατάμεστη για ένα ακόμη παιχνίδι Λεωφόρο.

Από τον Γιώργο Σηφάκη

Το «Τριφύλλι» μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, με στόχο να βάλει νωρίς ένα γκολ και να διώξει το άγχος. Είχε κέφι, καλές κινήσεις χωρίς την μπάλα, αλλά και ελάχιστες καλές τελικές προσπάθειες. Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλά διαβασμένος και ισορρόπησε από το 10′ έως το 35′, όταν έμεινε με 10 παίκτες λόγω της ανόητης αποβολής του Ερλινγκμαρκ μέσα σε έξι λεπτά για δύο σκληρά φάουλ στη μεσαία γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν, αλλά, παρά την πίεση που άσκησε ο Παναθηναϊκός με πλαγιοκοπήσεις και σουτ, δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Γιοβάνοβιτς στο 64′ έριξε στο παιχνίδι τον Ιωαννίδη και έβγαλε τον Κουρμπέλη, καθώς ο αντίπαλος έπαιζε με 10 παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» στο 81΄. Οι «πράσινοι» άλλαξαν γρήγορα την μπάλα, ο Βέρμπιτς έδωσε στον Μπερνάρ, αυτός στον Σπόραρ, που την «έσπασε» στον Ιωαννίδη, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Γιαννιώτη στην κλειστή γωνία, έγραψε το 1-0 και έβαλε «φωτιά» στη Λεωφόρο. Ο Μάγκνουσον έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με φάουλ στο 90’+1΄, πέτυχε το πρώτο του γκολ φέτος και έγινε ο 301ος σκόρερ στην ιστορία των «πρασίνων».

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας (82′ Βαγιαννίδης), Σένκενφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (82′ Γκάνεα), Πέρεθ, Κουρμπέλης (64′ Ιωαννίδης), Τσέριν, Βέρμπιτς (87′ Τσοκάι), Μπερνάρ, Σπόραρ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Χατζιησαΐας, Μαυρομμάτης (86′ Τζαβίδας), Κεχρίντα, Ντε Μποκ, Ερλινγκμαρκ, Γκονζάλες, Ροτάριου (45′ Οικονομίδης), Ρομπαΐγ (64′ Κλωναρίδης), Μουνίθ (64′ Τζοβάρας), Κιάρτασον (64′ Φριντγιόνσον).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα