Η Super League ξανά στη σέντρα με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

«Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις» και «Στο Παρά 1»* σε όλα τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος

Μετά από ένα μήνα διακοπής, λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αρχίζει ξανά η Super League. Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα.

Η αυλαία της 14ης αγωνιστικής ανοίγει στις 15:00 με τον αγώνα Λεβαδειακός-Άρης και ακολουθούν στις 17:00 τα παιχνίδια ΑΕΚ-Λαμία και Αστέρας Τρίπολης-Βόλος, στις 20:00 το ματς ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός και στις 21:30 η αναμέτρηση Ιωνικός-Παναθηναϊκός.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις», καθώς και την προωθητική ενέργεια «Στο Παρά 1»* στις τριάδες, σε όλα τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η διαφορά νίκης, ο πρώτος και ο τελευταίος σκόρερ

Πολλές είναι οι στοιχηματικές επιλογές που έχουν οι παίκτες του Pamestoixima.gr μεταξύ άλλων για τον νικητή των κόρνερ, τη διαφορά νίκης, το ακριβές σύνολο γκολ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τη νίκη γηπεδούχου/φιλοξενούμενης ομάδας σε τουλάχιστον ένα από τα δύο ημίχρονα, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, τον πρώτο και τον τελευταίο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ.

Στην Αγγλία συνεχίζεται σήμερα η φάση των «16» του League Cup, με τα παιχνίδια Μπλάκμπερν-Νότιγχαμ (21:45), Τσάρλτον-Μπράιτον (21:45) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπέρνλι (22:00).

Το μεγάλο ματς γίνεται αύριο, στις 22:00, ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ. Το ντέρμπι του αγγλικού League Cup προσφέρεται με 0% γκανιότα* από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Η Boxing Day της Premier League με «Boost Νίκης»*

Μετά το League Cup έρχεται η Βoxing Day της Premier League. Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου διεξάγονται 7 παιχνίδια μεταξύ των οποίων και τα ματς Λέστερ-Νιούκαστλ (17:00), Άστον Βίλα-Λίβερπουλ (19:30) και Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ (22:00).

Το Pamestoixima.gr προσφέρει το Boost Νίκης* στις τριάδες σε όλα τα ματς της 17ης αγωνιστικής της Premier League.

Καθημερινά στο Pamestoixima.gr θα βρείτε και ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένους αγώνες.

Δείτε τις προσφορές για τα σημερινά παιχνίδια:

  • Λεβαδειακός-Άρης (15:00): Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 1-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • ΑΕΚ-Λαμία (17:00): Να σκοράρει ο Σέρχιο Αραούχο – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ – Σκορ 3-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (20:00): Να σκοράρει ο Πεπ Μπιέλ  – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 40’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.
  • Ιωνικός-Παναθηναϊκός (21:30): Να σκοράρει ο Σεμπαστιάν Παλάσιος – Να σημειωθεί γκολ πριν από το 20’ – Σκορ 0-2 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα