Χωρίς φρένα ο ΠΑΟΚ!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πέρασε με… εξάρα από την Καισαριανή και έμεινε πρώτος

Πανδαισία με εξάρα! Αντέχει στην κορυφή και δεν την αφήνει, κλείνοντας ιδανικά το 2023… με την έκτη ταχύτητα. Ο υπερηχητικός ΠΑΟΚ παραμένει στο ρετιρέ της βαθμολογίας της Σούπερ Λιγκ μετά το επιβλητικό (0-6) πέρασμά του από την Καισαριανή με την εντυπωσιακή εξάρα επί της Κηφισιάς! Την ίδια ώρα οι οπαδοί του βρήκαν τρόπο να δουν τους «ασπρόμαυρους» από τα νταμάρια της περιοχής με θέα το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο της ομάδας του Λουτσέσκου… Σαρωτικός και με ζεστές μηχανές στο κρύο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε ακόμα μία πειστική εμφάνιση, συνδυάζοντας ουσία και θέαμα.

Στο 13′ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με σουτ του Κωνσταντέλια και ενώ η μπάλα κόντραρε. Ο νεαρός ήταν και πάλι ο κινητήριος μοχλός και μαζί με τον Ντεσπόντοφ έφτιαχναν όλο το παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά». Η Κηφισιά ωστόσο μέχρι το 20′ έχασε διπλή καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει με Οζέγκοβιτς και Λαντρ. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να γλίτωσε το τέρμα, ωστόσο δεν συγχώρεσε και έφτασε στο 0-2 με πλασέ του Τόμας στο 28′, από πάσα Ντεσπόντοφ.

Και στο 34′ ήταν η στιγμή να χριστεί σκόρερ ο Ντεσπόντοφ με προβολή από μπαλιά-ασίστ του Κωνσταντέλια για έναν ΠΑΟΚ που ουσιαστικά καθάριζε ήδη την αναμέτρηση. Στο 52′ ο φορμαρισμένος Μουργκ πλάσαρε για το 0-4 και στο 72′ με κεφαλιά ο Οζντόεφ διαμόρφωσε το 0-5! Το τελικό 0-6 έγραψε στο 80′ από κοντά ο Τσιγγάρας. Το όνομα του 37χρονου Τόμας Ζορν εξάλλου ακούγεται έντονα στην Τούμπα, καθώς ο Ρωσογερμανός είναι το φαβορί για να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Πουλικίδης (Δράμας).

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Βαφέας, Λαντρ, Μποτία, Λούμορ (61′ Γκόμπελιτς), Παπασάββας, Κωνσταντακόπουλος (61′ Πρίτσας, 85′ λ. τρ. Πέιος), Τετέι (61′ Μπιφουμά), Σάντος (82′ Iλιεφ), Οζέγκοβιτς.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (74′ Μπάμπα), Οζντόεφ (73′ Μάρκος Αντόνιο), Μεϊτέ (74′ Τσιγγάρας), Ντεσπόντοφ, Μουργκ (76′ Τζίμας), Κωνσταντέλιας, Τόμας (74′ Σαμάτα).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα