Βουλή: Συζήτηση του νομοσχεδίου για τις επαναπροσλήψεις απολυμένων

Με αλλαγές έφθασε για συζήτηση και ψήφιση σήμερα το βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου για τις επαναπροσλήψεις απολυμένων και την αποκατάσταση αδικιών που αφορούν «διαθέσιμους» και άλλες κατηγορίες εργαζομένων. Η συζήτηση άρχισε με την τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργου Κατρούγκαλου.

Από το νομοσχέδιο έχουν αποσυρθεί σε σχέση με την προηγούμενη εκδοχή του νομοσχεδίου οι διατάξεις που αφορούσαν: τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας των δημοσίων υπαλλήλων, τη μετατροπή των θέσεων στις οποίες υπηρετούν υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (ΙΔΑΧ) σε οργανικές θέσεις μονίμων δημοσίων υπαλλήλων (αφορούσε τη μονιμοποίηση 30.000-40.000 υπαλλήλων ΙΔΑΧ) και η ρύθμιση για την κάρτα του πολίτη.
πηγή: tovima.gr

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα