Ξεκινά στις 7 Μαΐου το Συνέδριο της ΚΕΔΕ- Πατούλης: Να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα

Ξεκινά στις 7 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 9 Μαΐου το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ που θα διεξαχθεί στη Χαλκιδική.
Στους στόχους, τη θεματολογία, τις καινοτομίες αλλά και τη συγκυρία που διεξάγεται το φετινό συνέδριο αναφέρθηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης.
«Το φετινό συνέδριο διεξάγεται σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για το μέλλον της χώρας και της Αυτοδιοίκησης. Εμείς ως ΚΕΔΕ έχουμε ξεκάθαρα ταχθεί, όπως και η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρώπη και το ευρώ. Υποχρέωση της Κυβέρνησης είναι να διασφαλίσει για τη χώρα και τους πολίτες μια καλή συμφωνία με τους δανειστές. Αυτή την εντολή έχει λάβει και σε αυτή την προσπάθεια όλοι την στηρίζουμε» είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ. Υπογράμμισε δε, ότι «ως Αυτοδιοίκηση έχουμε δηλώσει ότι θα βάλουμε πλάτη σ΄αυτό που περνά η χώρα, χωρίς όμως αιφνιδιασμούς, χωρίς αυτοδιοικητικές και συνταγματικές εκτροπές».

Αναφερόμενος στην θεματική ιδιομορφία του συνεδρίου ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης τόνισε ότι η φετινή διοργάνωση συμπίπτει, πέραν της συγκυρίας της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και με γεγονότα και καταστάσεις πρωτόγνωρες για την Αυτοδιοίκηση, που θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης και αποφάσεων.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα