Παραδόθηκε ο οδηγός που σκότωσε τον 29χρονο στον Βόλο μετά από εντολή του κουνιάδου του

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Δευτέρας στον Βόλο, δυνάμει εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Βόλου, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου, ένας 30χρονος Αλβανός, ως ο δεύτερος δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου, που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς έξω από μπαρ στον Βόλο.
Ο 30χρονος που αναζητείτο ήταν ο οδηγός και εκτελεστής του φονικού και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε και συνελήφθη πρώτος ο 17χρονος ΡΟΜΑ, ο οποίος είχε δώσει και την φρικτή εντολή στον γαμπρό του.
Όλα ξεκίνησαν όταν το 29χρονο θύμα, που διασκέδασε σε μπαρ της πόλης, μαζί με την 23χρονη αδερφή του και μια φίλη τους, διαπίστωσε ότι ο ανήλικος αθίγγανος παρενοχλούσε για πολλοστή φορά την αδελφή του και του ζήτησε να σταματήσει. Ακολούθησε τσακωμός των δυο τους.
Ο 17χρονος αποχώρησε και κάλεσε τον γαμπρό του στο σημείο, στήνοντας καρτέρι θανάτου στο θύμα. Ο Αλβανός στη συνέχεια χρησιμοποίησε το αυτοκίνητό του ως φονικό όπλο εναντίον του άτυχου άντρα και πατέρα τριών παιδιών, χτυπώντας τον, μπροστά στα έντρομα μάτια της αδερφής του και της φίλης τους.
Το άτυχο θύμα, ήταν παντρεμένος με τρία ανήλικα παιδιά, 11, 9 και 7 ετών αντίστοιχα.
πηγή: news247.gr

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα