Σόιμπλε: Πρέπει να συνεχίσουμε να βοηθάμε την Ελλάδα, αλλά…

Σαφές μήνυμα ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι πρέπει να συνεχίσουν τη βοήθεια προς την Ελλάδα έστειλε σήμερα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εν μέσω των εν εξελίξει διαπραγματεύσεων μεταξύ της ελληνικής πλευράς και των θεσμών.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να βοηθάμε την Ελλάδα, αλλά αυτή η βοήθεια πρέπει να συνεχίσει να έχει νόημα», ανέφερε σχετικά ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, σημειώνοντας ότι μία ζημιά για τη χώρα μας θα είχε αρνητικές συνέπειες και για τη Γερμανία.

«Εάν στο τέλος της ημέρας τίποτα δεν αλλάζει, αυτό θα πλήξει μόνο τους Έλληνες», πρόσθεσε ο κ. Σόιμπλε και υποστήριξε ότι «ούτε η τρόικα, ούτε η Ευρώπη, ούτε η Γερμανία μπορούν να κατηγορηθούν για τα προβλήματα της Ελλάδας».

Ο κ. Σόιμπλε αναφέρθηκε και στο ζήτημα των ελληνικών απαιτήσεων για διεκδίκηση των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων, επαναλαμβάνοντας τη θέση του Βερολίνου περί «ανοησίες».

πηγή: ΑΝΤ1

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα