Θεία Λειτουργία για τους υποψηφίους των Πανελληνίων από τον Μητροπολίτη Ιωνίας Γαβριήλ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. κ. Γαβριήλ τέλεσε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδελφείας την Τρίτη 5 Μαΐου Θεία Λειτουργία υπέρ φωτίσεως και ενισχύσεως των Μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής που θα μετάσχουν στις προσεχείς προαγωγικές και πανελλήνιες εξετάσεις.

Η προσέλευση των μαθητών, παρά το άγχος και την αγωνία της προετοιμασίας για τις εξετάσεις, ήταν πολύ ικανοποιητική.

Τα παιδιά άκουσαν τις πνευματικές συμβουλές και παραινέσεις του Σεβασμιωτάτου, μετέλαβαν των Αχράντων Μυστηρίων και στο τέλος έλαβαν ως ευλογία από τον Επίσκοπό τους ένα στυλό και μία εικόνα του Αγίου Γεωργίου του Νεαπολίτου, Προστάτου της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει αντίστοιχες Θείες Λειτουργίες την Πέμπτη 7 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας και τη Παρασκευή 8 Μαΐου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πρασίνου Λόφου Νέου Ηρακλείου.
πηγή:agioritikovima.gr

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα