Η συγγνώμη του Γιώργου Παπαδάκη για την «μαϊμού»-ψυχίατρο (βίντεο)

Ο Γιώργος Παπαδάκης αναγνώρισε το λάθος του και απευθυνόμενος στους τηλεθεατές είπε χαρακτηριστικά: «Σε αυτές τις περιπτώσεις αναγνωρίζεις το λάθος σου. Ήταν λάθος μας! Λάθος μας γιατί εν αγνοία μας δώσαμε σε μία κυρία τη δυνατότητα να κερδίσει πέντε – δέκα λεπτά δημοσιότητας. Θα μου πείτε “δεν έχετε ευθύνη εσείς;”. Βεβαίως! Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από εσάς και, πάνω από όλα, θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη και από την Εισαγγελία Ανηλίκων και από τον ΟΚΑNA. Προσέξτε όμως, δεν πρόκειται για ανευθυνότητα στο όνομα του ανταγωνισμού. Αναμφισβήτητα, ένα μερίδιο ευθύνης ανήκει σε εμάς, αλλά δεν πρόκειται για το παιχνίδι του ανταγωνισμού, δεν πρόκειται για παραπληροφόρηση, όμως, φορέας παραπληροφόρησης γίνεσαι όταν μία κυρία κάνει αυτό που κάνει. Λάθος! Λάθος! Λάθος! Στο ποσοστό που μας αναλογεί, μιας και είχε βγει και σε άλλα κανάλια πιο πριν, ζητάμε συγγνώμη».

Η «ψυχίατρος» που έδωσε σειρά συνεντεύξεων σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές υποστηρίζοντας ότι συνεργάζεται για τον ΟΚΑΝΑ και είχε ζητήσει να αφαιρεθεί η επιμέλεια της Άννυ από τους γονείς της, συνελήφθη τελικά από την αστυνομία, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης τηλεφώνησε ξανά το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή ζητώντας να βγει ξανά στον αέρα προκειμένου να ζητήσει συγγνώμη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα