Οι γυναίκες πραγματοποιούν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις

Αποκαλύπτεται μάλιστα ότι η πλειοψηφία των γυναικών έχει πραγματοποιήσει τις σεξουαλικές φαντασιώσεις. Αναλυτικότερα το 81% των γυναικών έχει κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο, φαντασίωση που είναι η επικρατέστερη στις προτιμήσεις και των δύο φύλων, αφού και το 77% των ανδρών έχει πραγματοποιήσει τη συγκεκριμένη σεξουαλική φαντασίωση. 

Η μελέτη αποκάλυψε επίσης την επιρροή της τηλεόρασης και του κινηματογράφου στις σεξουαλικές φαντασιώσεις, αφού τα τρία στα τέσσερα ζευγάρια ανέφεραν ότι έχουν εμπνευστεί από ερωτικές σκηνές, τις οποίες στη συνέχεια μετέφεραν στο δικό τους «κρεβάτι». Επιπλέον, τα τρία τέταρτα των γυναικών και περισσότεροι από τους μισούς άνδρες που ρωτήθηκαν, απάντησαν ότι πηγή έμπνευσής τους αποτέλεσε και ένα βιβλίο. Τέλος το 68% των γυναικών και το 63% των ανδρών ανέφεραν ότι αναθεωρούν συχνά τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα